Επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο: Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 29χρονος βομβιστής

Επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο: Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 29χρονος βομβιστής
Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο άνδρας που φέρεται να τοποθέτησε τη βόμβα στην αλληλογραφία του πρώην πρωθυπουργού

Ενώπιον του Εφέτη Ανακριτή αρμόδιου για υποθέσεις τρομοκρατίας οδηγήθηκε ο 29χρονος που συνελήφθη χθες το πρωί για κατηγορίες που αφορούν την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και σε αξιωματούχους στο εξωτερικό.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Εφετείο όπου θα εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του ο ανακριτής ενώ αργότερα πρόκειται να μεταχθεί και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να ασκηθεί σε βάρος του νέα ποινική δίωξη για τον οπλισμό και τα πλαστά πιστοποιητικά που βρέθηκαν στην κατοχή του όταν συνελήφθη.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η θέση του 29χρονου σε όσα του καταλογίζονται με το ένταλμα σύλληψης, όπως και αν θα απολογηθεί σήμερα, ακόμη και αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις, ή αν θα ζητήσει όπως δικαιούται προθεσμία για να προετοιμαστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα