Εξάρθρωση συμμοριών Trafficking, εμπορίας ναρκωτικών και ληστειών σε σούπερ μάρκετ

Εξάρθρωση συμμοριών Trafficking, εμπορίας ναρκωτικών και ληστειών σε σούπερ μάρκετ
Δύο συλλήψεις για απάτες και κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων στην Αττική Eurokinissi

Στην εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων προχώρησαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής - Η μία υπόθεση αφορά την γενετήσια εκμετάλλευση γυναικών, η δεύτερη υπόθεση συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά και η τρίτη υπόθεση, τη σύλληψη δύο Ελλήνων ληστών

Στην αποδόμηση και εξάρθρωση τριών εγκληματικών οργανώσεων προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Η πρώτη υπόθεση αφορά στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης “trafficking” και γενετήσιας εκμετάλλευσης γυναικών, από κακοποιούς που προέρχονταν από πρώην σοβιετικές χώρες. Από την Αστυνομία συνελήφθησαν 8 άτομα και αναζητούνται ακόμη 8 συνεργοί τους.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στην εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών και συγκεκριμένα, ηρωίνης, κοκαΐνης, χαπιών και χασίς σε στέκια του κέντρου της Αθήνας, κυρίως στο Πεδίο του Άρεως και στην Λ. Συγγρού, αλλά και σε τουλάχιστον δύο επαρχιακές πόλεις. Από την Αστυνομία συνελήφθησαν 5 Αλβανοί.

Η τρίτη υπόθεση αφορά στην εξάρθρωση συμμορίας ληστών που «χτυπούσαν» συστηματικά σουπερμάρκετ σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Από την Αστυνομία συνελήφθησαν δύο Έλληνες.

Και για τις τρεις υποθέσεις θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση, κατά την παρουσίασή τους από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., αργότερα το μεσημέρι, στην Ασφάλεια Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα