Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική και Μύκονο

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική και Μύκονο

Από την διενεργηθείσα έρευνα έχουν πιστοποιηθεί πάνω από 200 πράξεις διακίνησης ναρκωτικών σε Αθήνα και Μύκονο εκ μέρους των δραστών-Έκρυβαν τη κοκαΐνη ακόμα και μέσα σε πρίζες στους τοίχους.

Συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κυψέλη και στην Μύκονο κατά την διάρκεια της οποίας συμμετείχαν και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μυκόνου, τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 28, 31, 31 και 37 ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Επιπλέον, στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται τρία άτομα, εκ των οποίων δύο Έλληνες και ένας Αλβανός ως συνεργοί τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για την αποδόμηση εγκληματικών κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικά στη νησιωτική χώρα, κυρίως κατά την θερινή τουριστική περίοδο και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των προαναφερόμενων, στην διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς επίσης και στην Μύκονο, επετεύχθη, ύστερα από πληροφορίες, εξακρίβωση χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας ατομικού “προφίλ”, ο εντοπισμός των διακινητών και η αποκάλυψη του τρόπου δράσης τους.

Από έρευνες σε οικίες και χώρους στην Κυψέλη και στη Μύκονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 128,8 γραμμαρίων, κρυμμένη ακόμα και μέσα σε πρίζες στον τοίχο, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 176 γραμμαρίων, δύο αυτοκίνητα, 2.990 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα, τρεις ζυγαριές ακριβείας, τρία βιβλιάρια τραπεζών με ύψος καταθέσεων 22.778 ευρώ.

Περαιτέρω, από την διενεργηθείσα έρευνα έχουν πιστοποιηθεί πάνω από 200 πράξεις διακίνησης ναρκωτικών εκ μέρους των δραστών. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα