Εξετάζεται ύποπτος για την επίθεση στην Κ. Κούνεβα

Εξετάζεται ύποπτος για την επίθεση στην Κ. Κούνεβα

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ για επίθεση με βιτριόλι σε βάρος γνωστού δικηγόρου το 2007. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει αν πρόκειται για το ίδιο άτομο που επιτέθηκε και στην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έχει οδηγηθεί ένας 35χρονος από την Αλβανία που συνελήφθη ύστερα από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον Ανακριτή, για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος του γνωστού δικηγόρου Παύλου Σαράκη στον Νέο Κόσμο το 2007, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο πρόσωπο και το μάτι.

Ο 35χρονός συνελήφθη ύστερα από τυχαίο έλεγχο αστυνομικών στην περιοχή της Δραπετσώνας, ενώ εμφανιζόταν με διάφορα στοιχεία ταυτότητας.

Οι αστυνομικοί είδαν πως εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση αυτή και συνελήφθη, ενώ οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας Αττικής για να ακολουθήσει η διαδικασία της αναγνώρισής του από τον ποινικολόγο.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξετάζεται ο συγκεκριμένος άντρας που έχει μεγάλο και βαρύ ποινικό παρελθόν να εκτελούσε “συμβόλαια” νονού της νύχτας για επιθέσεις με βιτριόλι και εξετάζεται επίσης να είναι υπεύθυνος για τις αντίστοιχες επιθέσεις σε βάρος της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, Κωνσταντίνας Κούνεβα το 2008 και σε βάρος ενός ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου το 2002 στην παραλιακή.

ADVERTISING

SHARE: