Εξιχνιάστηκε αρπαγή και δολοφονία μετά από 5 χρόνια

Εξιχνιάστηκε αρπαγή και δολοφονία μετά από 5 χρόνια

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 οι δράστες απήγαγαν 33χρονο Μπαγκλαντεσιανό και απαιτούσαν από τον αδελφό του την καταβολή λύτρων 10.000 ευρώ, απειλώντας τον ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκοτώσουν, κάτι που στο τέλος έπραξαν

Εξιχνιάσθηκε, μετά από πέντε χρόνια η υπόθεση αρπαγής και ανθρωποκτονίας ενός 33χρονου από το Μπαγκλαντές, που διαπράχθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 στην Αθήνα. Δράστες είναι 9 αλλοδαποί, εκ των οποίων πέντε Πακιστανοί, δύο Μπαγκλαντεσιανοί και δύο ακόμη άτομα αγνώστων στοιχείων.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση στις περιοχές του Ασπρόπυργου, της Νέας Μάκρης και του Αγίου Παντελεήμονα, συνελήφθησαν τρεις από τους δράστες, δύο Μπαγκλαντεσιανοί ηλικίας 40 και 46 ετών και ένας 25χρονος Πακιστανός.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρπαγή, ληστεία και απόπειρα εκβίασης, κατά συναυτουργία και κατά συρροή. Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 οι δράστες απήγαγαν τον 33χρονο και απαιτούσαν από τον αδελφό του την καταβολή του χρηματικού ποσού των 10.000 ευρώ, απειλώντας τον ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον σκοτώσουν.

Τις επόμενες μέρες ακολούθησαν και άλλες τηλεφωνικές επικοινωνίες, στις οποίες απαιτούσαν, για να τον απελευθερώσουν, την καταβολή του χρηματικού ποσού των 5.000 ευρώ σε λογαριασμούς συγκεκριμένης εταιρείας μεταφοράς εμβασμάτων.

Στις 29 Σεπτεμβρίοιυ 2010, στην τελική τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον αδερφό του θύματος, του δήλωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται πλέον για τα χρήματα και ότι θα σκοτώσουν τον απαχθέντα, απειλή την οποία και πραγματοποίησαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους .

ADVERTISING

SHARE: