Φονικό στα Τρίκαλα: Σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στην ανήλικη κόρη τους

Φονικό στα Τρίκαλα: Σκότωσε την γυναίκα του μπροστά στην ανήλικη κόρη τους
Το σπίτι στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων όπου τελέστηκε το έγκλημα Eurokinissi

Ο 52χρονος σύζυγος άρπαξε ένα μαχαίρι και σκότωσε την 45χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του. Κάλεσε την Αστυνομία ο ίδιος και τους ζήτησε να πάνε στο σπίτι του, γιατί "θόλωσε και σκότωσε την γυναίκα του". Συχνά θύμα ενδοοικογενειακής βίας η 45χρονη

Μία άγρια δολοφονία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Τρικάλων. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, ένας 52χρονος τσακώθηκε έντονα με την 45χρονη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του και την μαχαίρωσε απανωτές φορές με ένα κουζινομάχαιρο στην κοιλιακή χώρα και μέχρι θανάτου.

Το πλέον σοκαριστικό όμως είναι ότι το φρικτό αυτό έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια της μίας τους κόρης 14 ετών, από τα συνολικά τρία παιδιά τους…

Μία γειτόνισσα κάλεσε πρώτη την Αστυνομία και ανέφερε τον έντονο τσακωμό που ακουγόταν από το σπίτι και αμέσως μετά κάλεσε ο ίδιος ο δράστης και είπε στους αστυνομικούς, να πάνε στο σπίτι του, γιατί «θόλωσε και σκότωσε την γυναίκα του»…

Στο σημείο έφτασε σύντομα κλιμάκιο της Ασφάλειας Τρικάλων που συνέλαβε τον συζυγοκτόνο, ο οποίος ανέμενε στο σπίτι τους, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής που διαπίστωσε τα πολλαπλά πλήγματα από μαχαίρι που είχε δεχτεί το θύμα.

Σύμφωνα με τους περιοίκους οι τσακωμοί του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ έντονοι και όπως όλα δείχνουν ύστερα από έναν αντίστοιχα έντονο τσακωμό, ο 52χρονος σκότωσε την σύζυγό του.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως η άτυχη γυναίκα που ήταν νοσηλεύτρια, έπεφτε συχνά θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της, κάτι για το οποίο ήταν πρόσφατα ενήμερες και οι Αρχές.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα