Φονικό στο Κορωπί: Κατέθεσε ο σύζυγος και εραστής

Φονικό στο Κορωπί: Κατέθεσε ο σύζυγος και εραστής

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου υποστήριξε, πως έκανε και ο ίδιος λάθη, ενώ προκάλεσε αρκετές φορές τον εκνευρισμό της έδρας

Η πέτρα του σκανδάλου, ο άνδρας για τον οποίο μία μάνα σκότωσε μία άλλη και μάλιστα μπροστά σε δύο μικρά παιδιά, στο Κορωπί, κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τη δολοφονία στο Κορωπί. Ο 41χρονος ο οποίος προκάλεσε αρκετές φορές την αντίδραση του δικαστηρίου, υποστήριξε πως ο ίδιος έκανε λάθη, προσθέτοντας πως οι δύο γυναίκες βρίσκονταν σε συνεχή αντιδικία.

Σύζυγος του θύματος και εραστής της κατηγορουμένης, με τις οποίες έχει αποκτήσει συνολικά τέσσερα παιδιά, ο 41χρονος προκάλεσε εκ ολίγες φορές τον εκνευρισμό της έδρας, κυρίως εξαιτίας του ενικού που χρησιμοποιούσε απέναντι στα μέλη του δικαστηρίου, αλλά και των διαφορετικών εκδοχών για το τί προκάλεσε το φονικό. Μάλιστα, η εισαγγελέας επιφυλάχθηκε να αποφανθεί κατά την πρόοδο της δίκης για κράτησή του για το αδίκημα της ψευδορκίας.

Ο μάρτυρας, αλλάζοντας τις προανακριτικές του καταθέσεις με τις οποίες στάθηκε στο πλευρό της συζύγου του, υποστήριξε σήμερα για τη σχέση των δύο γυναικών ότι “πολλές φορές είχαν βριστεί μεταξύ τους”, καθώς και ότι η κατηγορούμενη είχε απειλήσει το θύμα στο παρελθόν. Παράλληλα, ανέφερε ότι η 36χρονη σύζυγό του τον είχε χτυπήσει πολλές φορές. Αντίστοιχη σχέση, φαίνεται πως είχε και με την 27χρονη κατηγορούμενη, με την οποία όπως είπε, επίσης καβγάδιζε τακτικά.

Ανύπαρκτες σχέσεις με τα παιδιά

Θλιβερά είναι τα όσα ανέφερε και για τα δύο του παιδιά τα οποία έχουν μείνει χωρίς μητέρα. Φαίνεται από την κατάθεση, πως δεν έχουν κοντά τους ούτε την πατρική φιγούρα, αφού όπως παραδέχθηκε έχει να μιλήσει μαζί τους ένα χρόνο. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση υποστήριξε πως τους τηλεφώνησε “δυο τρεις φορές αλλά δεν απαντούσαν και τα παράτησα”, ενώ επικαλέστηκε και ασφαλιστικά μέτρα που του απαγορεύουν να τα επισκεφθεί.

Το φονικό

Ήταν οι φωνές του γιου του που τον έκαναν να τρέξει προς το σπίτι, μόνο για να δει τη γυναίκα του πεσμένη στο έδαφος και την ερωμένη του περιορισμένη από τα παιδιά του.

Μάρτυρας: Άκουσα φωνές από τον μεγάλο μου γιο. Έτρεξα, πήγα στο σπίτι δεν ήξερα ότι υπήρχε μαχαίρι, νόμιζα ότι είχε πέσει απλά ξύλο

Εισαγγελέας: Τι κάνατε εσείς;

Μάρτυρας: Έδωσα δυο σκαμπίλια στη Νικολέτα και της είπα “φύγε”

Με πέντε μαχαιριές στο σώμα της, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το 41χρονο. Όπως περιέγραψε, μέσα στο αμάξι μιλούσαν κανονικά. “Την κατηγορουμένη η την κρατούσαν τα παιδιά. Η γυναίκα μου ήταν πεσμένη μπροστά, δεν είδα που ήταν χτυπημένη. Στον δρόμο για το Κέντρο Υγείας μιλούσαμε κανονικά, την ρώταγα τι έχει γίνει και εκείνη μου είπε: “Γιάννη, να προσέξεις τα παιδιά”. Έμαθα ότι πέθανε τα ξημερώματα όταν ήμουν στο αστυνομικό τμήμα. Τα έκανα σκ…. τελείως” είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι καταθέσεις των γιατρών που παρέλαβαν στο Κέντρο Υγείας, την 36χρονη. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, η γυναίκα ήταν νεκρή όταν την παρέλαβαν, τοποθέτηση που προκάλεσαν την αντίδραση της υπεράσπισης, η οποία έχει τον ισχυρισμό ότι ο θάνατος προήλθε από ιατρική αμέλεια. Όπως ανέφερε ένας εκ των δύο γιατρών, “ήταν ήδη νεκρή όταν ήρθε στο Κέντρο Υγείας. Δεν είχε σφυγμό, αναπνοή και αισθήσεις. Περισσότερο ότι κάναμε το κάναμε για μας γιατί βλέπαμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν άνθρωπο νέο που ξέραμε ότι δεν θα επανέλθει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα