Φονικό στο Κορωπί: ‘Μας διέλυσε αυτός με τα ψέματά του’

Φονικό στο Κορωπί: ‘Μας διέλυσε αυτός με τα ψέματά του’

Απολογήθηκε η 27χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρώην του συζύγου της στο Κορωπί. Τί είπε για τα δύο παιδιά που είδαν τη μητέρα τους να μαχαιρώνεται

Κατηγορίες σε βάρος του συντρόφου της και πρώην συζύγου του θύματος εξαπέλυσε κατά την απολογία της η 27χρονη κατηγορούμενη για το φονικό στο Κορωπί.

Οι κουβέντες της νεαρής κοπέλας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τη σχέση της με το 41χρονο, τον οποίο περιέγραψε ως πηγή του “κακού” αφού όπως είπε “ο κύριος αυτός με τα ψέματα του μας διέλυσε”. Παράλληλα, δήλωσε τη λύπη της για το περιστατικό, λέγοντας: “έφυγε από τη ζωή μια γυναίκα. Λυπάμαι πολύ για αυτό, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, έμειναν ορφανά δυο παιδιά”. Κλείνοντας δε την απολογία της είπε: “στεναχωριέμαι πολύ για αυτά τα παιδιά… μακάρι να μπορούσα να έχω φέρει την μητέρα τους πίσω”.

Και ήταν το μένος της κατά του πρώην εραστή της και πατέρα των δύο της παιδιών τόσο έντονο που στράφηκε σε βάρος του καθώς και εκείνος βρισκόταν στο ακροατήριο. Τότε, επενέβη ο πατέρας της για να πει στην κατηγορουμένη κόρη του: “Γιατί δε μου μιλούσες κορίτσι μου; Γιατί δε με άκουγες; Γιατί δεν τον έδιωξες; Μας κατέστρεψε ο αλήτης”, ενώ έντονη ήταν η αντίδραση και συγγενών της 36χρονης Θεοδώρας που έκαναν λόγο για θεατρινισμούς. Ο πατέρας της κατηγορούμενης ξέσπασε και άλλη φορά κατά τη διάρκεια της απολογίας, πάντα στρεφόμενος κατά του 41χρονο συντρόφου τον οποίο θεωρεί υπαίτιο.

Η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση που μαχαίρωσε την πρώην σύζυγο του φίλου της μπροστά στα μάτια των παιδιών της τελευταίας, δεν προχώρησε σε βασικές περιγραφές που σχετίζονται με το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι εκείμη την ώρα είχε θολώσει και της ήταν αδύνατο να θυμηθεί, ισχυριζόμενη επί της ουσίας ότι βρισκόταν σε βρασμό ψυχικής ορμής.

Αντίθετα με τα όσα της αποδίδονται, η ίδια απολογούμενη υποστήριξε πως ήταν το θύμα που τη σταμάτησε και άρχισε να τη βρίζει. “Με έλεγε π.. ότι είναι μαζί με τον Γιάννη, ότι κοιμούνται μαζί” είπε στο δικαστήριο και πρόσθεσε πως το θύμα επιχείρησε να χτυπήσει το μωρό της κατηγορουμένης που βρισκόταν στο σημείο: “το τράβηξα από τα χέρια, με απειλούσε, μου έλεγε θα το σκοτώσει. Για κακή μου τύχη είχα μαζί μου το μαχαίρι, μαζί με άλλα ψώνια που είχα κάνει απο το σούπερ μάρκετ. Δεν ξέρω πως αντέδρασε το μυαλό μου εκείνη την ώρα. Το φόρεμα που φορούσα ήταν σκισμένο. Με τράβαγε και εκείνη την ώρα σκέφτηκα το μαχαίρι. Την έσπρωξα και της πήρα το παιδί και το έβαλα στο αυτοκίνητο. Μου τράβαγε τη μπλούζα. Τρελάθηκα πήρα το μαχαίρι.. Με τράβαγε από τη μπλούζα για να βγω. Εγώ είχα βάλει το παιδί μέσα…Πήρα το μαχαίρι, ήταν μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού, κάτω από το κάθισμα”.

Πρόεδρος: Φτάνετε λοιπόν στο σπίτι της θανούσης. Όταν σας τράβαγε, όπως λέτε, από την μπλούζα τι κάνετε;

Κατηγορουμένη: Φώναζα, δεν ξέρω, είχα τρελαθεί. Παλεύαμε είδε το μαχαίρι προσπαθούσε να το αρπάξει

Πρόεδρος: Πήρατε το μαχαίρι και τι κάνετε;

Κατηγορουμένη: Δεν θυμάμαι

Πρόεδρος: Τι θυμάστε τότε; Ποιά είναι η κίνηση που κάνατε όταν κρατούσατε το μαχαίρι απέναντι στη θανούσα;

Κατηγορουμένη: Δεν θυμάμαι

Πρόεδρος: Το αίμα του θύματος βρίσκεται εντός της αυλής του σπιτιού της. Πως φτάσατε μέχρι εκεί;

Κατηγορουμένη: Αρχίσαμε και παλευαμε με το μαχαίρι. Η θανούσα φώναζε τα παιδιά της. Φτάσαμε στην αυλή παλεύοντας και οι δυο μαζί.

Πρόεδρος: Σας τραβούσε η θανούσα;

Κατηγορουμένη: Ναι…

Πρόεδρος: Τι έγινε εκεί;

Κατηγορούμενη: Την χτύπησα πόσες φορές δεν ξέρω, δεν θυμάμαι. Ότι άκουσα, το άκουσα την επομένη

Πρόεδρος: Ήταν τα παιδιά της θανούσας στο σπίτι; Τα αντιληφθήκατε;

Κατηγορουμένη: Ήρθαν προς το τέλος σε ό,τι γινόνταν εκεί πέρα

Πρόεδρος: Όταν χτυπούσατε τη θανούσα με το μαχαίρι είχε πέσει κάτω;

Κατηγορουμένη: Όχι ήταν όρθια…Εγώ θυμάμαι το Γιάννη που ήρθε και φώναζε και με τράβηξε μακριά της.

Πρόεδρος: Εσείς τι κάνατε μετά;

Κατηγορούμενη: Πήρα τα αμάξι και έφυγα, πανικοβλήθηκα…

Πρόεδρος: Η θανούσα;

Κατηγορούμενη: Ήταν όρθια …

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα