Φονικό στο Μαρούσι: Το μοιραίο ραντεβού που κατέληξε στη δολοφονία

Φονικό στο Μαρούσι: Το μοιραίο ραντεβού που κατέληξε στη δολοφονία
Αστυνομικοί Ευρωκίνηση

Τρεις ήταν τελικά οι δράστες της δολοφονίας του 19χρονου μπροστά στα μάτια της έντρομης φίλης του. Το θύμα είχε κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού μαζί τους στην πλατεία Ηρώων

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως, αναφορικά την άγρια δολοφονία νεαρού άνδρα, στις 5 τα ξημερώματα, στην Πλατεία Ηρώων, στο Μαρούσι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά και έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια της φίλης του που καταθέτει στις αρχές για το περιστατικό.

Ο 19χρονος μαζί με την φίλη του κανόνισε μία συνάντηση με άλλους τρεις νεαρούς στην Πλατεία Ηρώων. Μόλις έφτασαν εκεί, το θύμα διαπληκτίστηκε με έναν από τους τρεις αγνώστους στην κοπέλα. Το άτομο που διαπληκτίστηκε με τον 19χρονο έβγαλε ένα μαχαίρι και τον κάρφωσε με αυτό στον θώρακα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Το θύμα σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Η φίλη του κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο ΚΑΤ, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Η κοπέλα βρίσκεται στην Ασφάλεια Αττικής όπου καταθέτει στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, σε μία προσπάθεια να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα των δραστών, τα οποία κατευθύνονται στις προσωπικές διαφορές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα