Φόνος 30χρονου στη Δάφνη: Τον σκότωσαν και το έριξαν στα ψώνια

Φόνος 30χρονου στη Δάφνη: Τον σκότωσαν και το έριξαν στα ψώνια

Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι που καίνε τους τέσσερις αδίστακτους δολοφόνους που παγίδευσαν τον 30χρονο στη Δάφνη

Σοκάρουν οι διάλογοι των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη, ο οποίος πλήρωσε με τη ζωή του τη γνωριμία με τη 24χρονη που γνώρισε στο Facebook.

Σύμφωνα με την Espresso, πριν διαφύγουν στη Γερμανία οι δράστες φρόντισαν να γλεντήσουν με τα λεφτά του θύματος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, χαρακτηριστική είναι η συνομιλία που κατέγραψε “κοριός” της αστυνομίας που παρακολουθούσε το τηλέφωνο της Αλεξάνδρας Σταματάκη, της γυναίκας που ομολόγησε ότι παγίδευσε τον 30χρονο. Σε αυτή τη συνομιλία άνδρας περιγράφει την αγωνία που πέρασε μέχρι να περάσει από τον έλεγχο του αεροδρομίου και δείχνει να… καμαρώνει για το ότι κατόρθωσε να “αδειάσει” όλα τα καταστήματα πριν φύγει.

Άνδρας: Μέχρι που περάσαμε τον έλεγχο, είχα πάθει εγκεφαλικό. Την ώρα που πέρασα, περάσαμε, έκανα εγώ, χόρευα, λα λα λα λα, πάμε στο duty shop τώρα να ψωνίσουμε.

Γυναίκα: Αδειάσατε όλο το αεροδρόμιο

Άνδρας: Παν’τα λεφτά μου

Γυναίκα: Ήμουν σίγουρη….

Άλλος διάλογος

Άνδρας: Το πιστεύεις ότι προχθες το βράδυ κοιμήθηκα και έβλεπα έναν σαν αυτό που έγινε το πράγμα, τον φίλο, ίδιος, ίδιος όμως με αυτόν που “φάγαμε” και οι 3 μαζί.

Γυναίκα: Έλα, μωρέ

Άνδρας: Εγώ αυτή τη στιγμή έχω κάνει φόνο, εσύ πως το βλέπεις αυτό, πως το νιώθεις; Με αγαπάς ακόμα;

Γυναίκα: Εννοείται πως σε αγαπώ γιατί ξέρω δεν έγινε επειδή το ήθελες, έγινε από ατύχημα. Όχι μόνο σ’ αγαπώ σε λατρεύω!

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έκανε το λάθος να κανονίσει να βρεθεί με την 24χρονη μέσω του Facebook, αφού πρώτα την έπεισε για την καλή του οικονομική κατάσταση. Ένα μήνα μετά αποφάσισαν να συναντηθούν και τότε συνέβη το μοιραίο.

Η 24χρονη πήγε στο σπίτι του, αρχικά μόνη της για να μην κινήσει υποψίες. Σε ανύποπτο χρόνο, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνοιξε την πόρτα στους τρεις συνεργούς της. Οι δράστες, εισήλθαν στο σπίτι του θύματος και κατά το χρόνο που ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους για χρήματα ή τιμαλφή, χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν τον 30χρονο, με αποτέλεσμα το θάνατο του.

Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο και να κλέψουν πράγματα αξίας 150.000 ευρώ. Μετά τη στυγερή δολοφονία και σαν να μη συμβαίνει τίποτα οι δράστες, έφυγαν για τη Γερμανία.

Η σύλληψή τους έγινε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Για τους άλλους δυο δράστες, δυο 27χρονους, έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Στην εξιχνίαση πάντως του εγκλήματος βασικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε η κατάθεση της φίλης της 24χρονης, η οποία αυτοβούλως προσήλθε στην αστυνομία μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος και περιέγραψε όσα της είχε εξομολογηθεί η κατηγορούμενη, όπως επίσης και ότι σχεδίαζαν με τον φίλο της να διαφύγουν στη Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 24χρονη ομολόγησε ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο φίλος της είχε την ιδέα να προσεγγίσει η ίδια μέσω του διαδικτύου τον 30χρονο Γιώργο Κοτσιλίδη και με το πρόσχημα της ερωτικής συνάντησης να οργανώσουν σχέδιο να τον ληστέψουν.

Χθες κατά την έξοδο της 24χρονη και του 20χρονου συνεργού της Γιώργου Μάρκου από τον ανακριτή, οι γονείς του 30χρονου επιχείρησαν να τους λιντσάρουν φωνάζοντας: “Φόνισσα, σκότωσες το παιδί μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα