Φρίκη στη Λάρισα: Έγραψε σε σχολική έκθεση ότι τη βίασε ο νονός της

Φρίκη στη Λάρισα: Έγραψε σε σχολική έκθεση ότι τη βίασε ο νονός της

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Λάρισας η υπόθεση του βιασμού ενός κοριτσιού, που αποκαλύφθηκε από την έκθεση που έγραψε. Τι δηλώνει η υπεράσπιση;

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.onlarissa.gr η υπόθεση ξεκινά πριν από πέντε χρόνια, από το 2011, όταν το ένα ζευγάρι που είχε δύο κόρες, εργάζονταν στην επιχείρηση που είχε ο κουμπάρος τους, ο οποίος ήταν νονός στο ένα τους παιδί.

Κατά την καταγγελία του νονού, εκείνο το διάστημα διαπιστώθηκε πως η κουμπάρα – μητέρα της μικρής, είχε κλέψει την επιχείρηση. Έτσι, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αναγκάστηκε να τη διακόψει διακριτικά από την εργασία, χωρίς να αποταθεί στη Δικαιοσύνη ένεκα της συγγένειας.

Η ενέργεια αυτή έφερε τις δύο οικογένειες “στα μαχαίρια”, ενώ τρία χρόνια αργότερα, η μικρή κόρη σε μία έκθεση ιδεών στο σχολείο της, υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από το νονό της!

Έκπληκτος ο δάσκαλος ενημέρωσε για την έκθεση της μικρής τον εισαγγελέα και αυτός με τη σειρά του διέταξε προανάκριση.

Από την πλευρά του νονού όμως, έχουν απαντήσει με μηνύσεις και αγωγές ύψους 500.000 ευρώ, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, του εκβιασμού και της απόπειρας απάτης.

Σε ό,τι αφορά το δικαστικό στάδιο, η κύρια ανάκριση έχει περατωθεί, κρίνοντας τον νονό μη προφυλακιστέο.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νονού ωστόσο, υποστηρίζει πως σύντομα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη-βόμβα από μαρτυρία προσώπου που έχει ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση.

Τι δηλώνει η υπεράσπιση του νονού:

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση, ο δικηγόρος του νονού κ. Στέλιος Σούρλας, δήλωσε τα εξής: “Η εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι ακάματη, σταθερή και ακλόνητη.

Αυτή κάθε φορά τιμωρεί όχι μόνο όσους παρανομούν αλλά και όσους επιχειρούν δόλια να τη χρησιμοποιήσουν καταχρηστικά προς ίδιον όφελος.

Οι πάμπολλες αντιφάσεις στις καταθέσεις, το καταφανές της χειραγωγίας αλλά και η μαρτυρία της ίδιας της αδερφής ρίχνουν άπλετο φως σε μία υπόθεση πρωτόγνωρη για τα ήθη της κοινωνίας μας. Είμαι βέβαιος ότι η αλήθεια θα επικρατήσει”.

ΠΗΓΗ: onlarissa

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα