Φρίκη στην Αχαΐα: Ακρωτηρίασε το χέρι 45χρονης και χτύπησε 7χρονη στο κεφάλι

Φρίκη στην Αχαΐα: Ακρωτηρίασε το χέρι 45χρονης και χτύπησε 7χρονη στο κεφάλι
COPYRIGHT: GEORGIA PANAGOPOULOU

Αιματηρό επεισόδιο σε καταυλισμό Ρομά στην Κάτω Αχαΐα. Μια γυναίκα ακρωτηριάστηκε από επίθεση με τσεκούρι. Χαροπαλεύει η εγγονή της

Πανδαιμόνιο σε καταυλισμό Ρουμάνων Ρομά στην περιοχή Λάππα της Κάτω Αχαΐας, ύστερα από σοβαρό αιματηρό επεισόδιο μεταξύ των Αθίγγανων, που σαν αποτέλεσμα είχε ένα 7χρονο κοριτσάκι να χαροπαλεύει και η γιαγιά του να κινδυνεύει να χάσει το χέρι της.

Όλα συνέβησαν περίπου στη μία το μεσημέρι, όταν στον καταυλισμό που διαμένουν μόνο Ρουμάνοι Ρομ,ά θέλησαν να διώξουν έναν 30χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος δεν πλήρωνε το ενοίκιο στο οίκημα, όπου έμεναν όλοι μαζί (συνολικά 15 άτομα).

Ο 30χρονος δράστης, ο οποίος είχε συγγενική σχέση με τα θύματά του, αντέδρασε, άρπαξε ένα τσεκούρι και στράφηκε εναντίον των άλλων Αθίγγανων με αποτέλεσμα να χτυπήσει μία 45χρονη στο χέρι και να της ακρωτηριάσει από το ύψος του καρπού και στη συνέχεια να χτυπήσει στο κεφάλι του 7χρονου κοριτσιού που τυγχάνει και εγγονή της ηλικιωμένης.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν αμέσως περιπολικά από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, άντρες του οποίου ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον άκρως επικίνδυνο δράστη, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τα θύματα σε Νοσοκομείο, όπου θα δοθεί μάχη κυρίως για να κρατηθεί στη ζωή το 7χρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα θύματα νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Το κοριτσάκι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ γίνονται προσπάθειες επανασυγκόλλησης χεριού στην 45χρονη.

ADVERTISING

SHARE: