Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Κοκκίνη

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Κοκκίνη

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα περιέγραψε προανακριτικά στους αστυνομικούς η 26χρονη βουλγαρικής καταγωγής, η οποία απολογήθηκε για τη δολοφονία του συνταξιούχου ναυτικού, Β. Κοκκίνη. Η κατηγορούμενη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη

Τη συμμετοχή της στο αποτρόπαιο έγκλημα κατά του άτυχου συνταξιούχου ναυτικού, Β. Κοκκίνη, το σώμα του οποίου βρέθηκε σε καταψύκτη, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς η 26χρονη κατηγορούμενη, βουλγαρικής καταγωγής, η οποία απολογήθηκε ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας.

“Κάποια στιγμή ανέβηκε ο άνδρας της στο σπίτι  και άκουσα από μέσα να τον χτυπάνε. Ήταν πια αργά για να φύγω, νόμιζα ότι θα τον τρόμαζαν λίγο. Αφού τον χτύπησαν μετά είχε ησυχία. Μπήκα στο σπίτι μετά από λίγη ώρα και ήμουν πολύ φοβισμένη. Δεν ξέρω να σας πω ποιος τον χτύπησε, δεν ήμουν μέσα. Μόλις με είδε η 49χρονη μου είπε να πάω μαζί της στο δωμάτιο και εκεί μου έδειξε έναν άνδρα που του είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια με κάτι σαν ταινία και στο κεφάλι του είχαν βάλει ένα πανί. Ο άνδρας αυτός φαινόταν να ανασαίνει και η 49χρονη τον κλωτσούσε και το έλεγε: “τα ίδια χάπια που έδινες στο παιδί μου, αυτά θα δώσω και σε σένα τώρα που έπεσες στα χέρια μου” είναι μερικά μόνο από τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η 26χρονη κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με την προανακριτική της κατάθεση, η νεαρή κοπέλα ήταν πράγματι εκείνη που συνέστησε στη σύζυγο του θύματος τον άνθρωπο που τον δολοφόνησε και με τη βοήθεια ομοεθνών του, φέρεται να τοποθέτησε το πτώμα στον καταψύκτη. “Κατάλαβα ότι η 49χρονη ομοεθνής μου ήταν πολύ νευριασμένη με τον άνδρα της και όταν τη ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι ο άνδρας της είχε πειράξει σεξουαλικά το παιδί. Μάλιστα μου είχε πει ότι αυτός έδινε φάρμακα στο παιδί για να κοιμάται και για να μπορεί να του κάνει κακό. Όπως μου είπε η 49χρονη είχε πάει το παιδί σε γιατρό και της είχε πει ότι όντως το είχε πειράξει” υποστήριξε, κατά πληροφορίες, στους αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια μίας τέτοιας συζήτησης, όπως ανέφερε, η σύζυγος του Β. Κοκκίνη της είπε ότι θέλει να σκοτώσει το συνταξιούχο ναυτικό, αν και η ίδια δεν πίστεψε ότι το εννοούσε, απλά ότι ήθελε να τον …τρομάξει. “Με ρώτησε αν ξέρω κάποιον που να θέλει να τη βοηθήσει για να κάνει κακό στον άνδρα της. Έλεγε ότι ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά εγώ δεν την πίστεψα, γιατί νόμιζα πως τα έλεγε πάνω στα νεύρα της. Πίστεψα ότι ήθελε να τον τρομάξει, όχι να τον σκοτώσει”, κατέθεσε.

Πάντως, η 26χρονη παραδέχθηκε στις αστυνομικές αρχές πως μεσολάβησε προκειμένου οι 49χρονη γυναίκα να γνωρίσει έναν Ρουμάνο φίλο της, ο οποίος -όπως κατάλαβε- μαζί με γνωστούς του, θα βοηθούσαν την 49χρονη να σκοτώσει τον ναυτικό, έναντι 14.000 ευρώ. Δυο μέρες μετά η 49χρονη σύζυγος, μπροστά στην κατηγορούμενη Βουλγάρα, άρχισε να τηλεφωνεί στο Β. Κοκκίνη, λέγοντας ότι το παιδί τους είναι άρρωστο. “Αρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της και του έλεγε ότι το παιδί δεν ήταν καλά και ότι είχε πυρετό. Αυτό ήταν ψέμα, το έκανε για να τον κάνει να ανέβει στο σπίτι. Τελικά την πίστεψε και ήρθε. Εγώ είχα πάει στο σπίτι της γιατί εκείνη μου το είχε ζητήσει. Μου είχε πει ότι ήθελε να κρατάω στο μπαλκόνι το παιδί για να μην βλέπει όσα θα γίνονταν. Μου είχε πει ότι γι’ αυτό θα μου έδινε 3 χιλιάδες ευρώ, όμως δεν μου τα έδωσε ποτέ, ούτε εγώ τα ζήτησα.”

Η 26χρονη Βουλγάρα υποστηρίζει ότι πληροφορήθηκε μετά από ημέρες την τύχη του ναυτικού: “Δυο-τρεις μέρες μετά συναντήθηκα με την 49χρονη και το παιδί της. Τότε μου είπε ότι ο άνδρας της έχει πεθάνει. Μου ανέφερε ότι του έδωσε κάποια χάπια για να ηρεμήσει, να μην κουνιέται και να κοιμηθεί. Μου είπε επίσης ότι ήθελε να βρει κάποιον να της πουλήσει έναν καταψύκτη. Δεν κατάλαβα τι τον ήθελε τον καταψύκτη και γι’ αυτό της έδωσα το τηλέφωνο ενός φίλου μου Βούλγαρου που κάνει μετακομίσεις. Σε αυτόν έδωσε γύρω στα 400 ευρώ, όμως, όπως μου είπε αυτός, όταν έβαλε τον καταψυκτη μέσα στο σπίτι η 49χρονη μαζί με έναν άλλον Βούλγαρο που δεν τον ξέρω του είπε ότι θα του έδινε άλλα 3.000 ευρώ για να βάλουν στον καταψύκτη τον νεκρό άνδρα της”.

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει η 26χρονη Βουλγάρα, κατηγορούμενη για συμμετοχή στη δολοφονία του Β. Κοκκίνη, καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της.

Η 26χρονη κατηγορούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε τελείως διαφορετικούς ισχυρισμούς σε σχέση με την προανακριτική της κατάθεση. Φέρεται να υποστήριξε ότι η ίδια δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα την ημέρα του ο συνταξιούχος ναυτικός ξυλοκοπήθηκε άγρια, αλλά και ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ το παιδί της 49χρονης συζύγου του Β. Κοκκίνη.

Όσο για τα όσα κατέθεσε προανακριτικά, εμφανίζεται να είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένη όταν βρέθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ επεσήμανε ότι ουδέποτε έδωσε τις ανατριχιαστικές περιγραφές που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα