Γιαγιά μικρής Άννυ: ‘Ο γιος μου, μου είπε ότι το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε’

Γιαγιά μικρής Άννυ: ‘Ο γιος μου, μου είπε ότι το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε’

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο κατάθεσε σήμερα η γιαγιά της μικρής Άννυ και μητέρα του κατηγορούμενου για τη δολοφονία

Τις συνεχείς δικαιολογίες του γιο τους Σάββα Μπακαρτζίεβ που δικάζεται για τη δολοφονία και την αποτρόπαια εξαφάνιση του σώματος της κόρης του, Άννυ, επεσήμανε σήμερα κατά την κατάθεσή της η μητέρα του.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η μάρτυρας υποστήριξε πως τελευταία φορά είδε την εγγονή της πριν το Πάσχα του 2015, όταν την πρόσεξε για 4-5 ημέρες. Στη συνέχεια, καθώς η μητέρα της Άννυ ήταν στη Γερμανία και είχε τσακωθεί με τον γιο της, η μάρτυρας δεν ξαναμίλησε με τη μικρή.

“Είχαμε μαλώσει και ο Σάββας δε μου σήκωνε τηλέφωνο, δε μίλησα ξανά με την Άννυ…Μια φορά μου είπε οτι κοιμάται…Μια άλλη μετά το Πάσχα μου είπε στο τηλέφωνο οτι είμαστε Βουλγαρία…Μετά μου είπε η Άννυ χάθηκε, κοιμόμουν άνοιξε την πόρτα και έφυγε…” ανέφερε.

Πάντως δεν ήταν λίγες οι φορές που ακόμη και με δάκρυα στα μάτια υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία γιος της, αγαπούσε τη μικρή Άννυ: “Αυτός την κοίταγε σε τα μάτια του, την πήγαινε βόλτα, την τάιζε την είχε σαν πριγκίπισσα. Η μάνα της καμάρωνε για αυτο”. Σε άλλο σημείο κατέθεσε ότι “εγώ δεν το πιστεύω αυτό ακόμα. Πιστεύω οτι θα μου πει ο Σάββας ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι πολύ καλό παιδί. Αυτός φρόντιζε τη μικρή. Άλλαζε τις πάνες. Ήταν όλη μέρα μαζι του. Ακόμα περιμένω να μου πει οτι δεν είναι αλήθεια”.

Η δίκη συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα