Γκαζάκια έξω από το σπίτι της Ευφροσύνης Κουσκουνά

Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη έξω από το σπίτι της προέδρου Αναλογιστικής Αρχής του υπ. Εργασίας και μέλους της 'Επιτροπής Σοφών'

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από δύο γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι χθες το βράδυ έξω από το σπίτι της προέδρου Αναλογιστικής Αρχής του υπ. Εργασίας και μέλους της «Επιτροπής Σοφών», Ευφροσύνης Κουσκουνά.

Τα γκαζάκια εξερράγησαν 20 λεπτά μετά τις 11 το βράδυ, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στην είσοδο της μονοκατοικίας επί της οδού Τραυλαντώνη. Έρευνα για το περιστατικό, για το οποίο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ανάληψη ευθύνης, διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

ADVERTISING

SHARE: