Η εξαφάνιση ήταν… δολοφονία – Θρίλερ με την υπόθεση Δουρουντάκη στα Σφακιά

Η εξαφάνιση ήταν… δολοφονία – Θρίλερ με την υπόθεση Δουρουντάκη στα Σφακιά

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 70χρονου που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 7 Μαρτίου από την περιοχή της Χώρας Σφακίων. Δράστες, δύο αδέρφια που είχαν συχνές κτηματικές διαφορές μαζί του, οι οποίοι συνελήφθησαν, αλλά δεν ομολόγησαν.

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας -τελικά και όχι απλά εξαφάνισης- του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 7 Μαρτίου από την περιοχή της Χώρας Σφακίων, στα Χανιά της Κρήτης.

Συνελήφθησαν, χθες, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, σε περιοχή του Δήμου Σφακίων, δύο αδέρφια ηλικίας 44 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων  εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση που εκδόθηκε σε βάρος τους.

Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα πολύμηνης, συνδυαστικής και μεθοδευμένης αστυνομικής έρευνας, της Ασφάλειας Χανίων σχετικά με την εξαφάνιση του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε συχνά προστριβές με πολλούς συγχωριανούς του για κτηματικές διαφορές. Τα δύο αδέρφια διατηρούσαν επιχειρήσεις στην περιοχή όπως ταβέρνα και λατομείο και φαίνεται πως ο ηλικιωμένος τοποθετούσε περιφράξεις στα δικά τους οικόπεδα, λόγος για τον οποίο έρχονταν συχνά σε προστριβές. Μία από αυτές τις προστριβές φαίνεται πως εξελίχθηκε και την μοιραία ημέρα της εξαφάνισής του, με αποτέλεσμα τα δύο αδέρφια να σκοτώσουν τον Παντελή Δουρουντάκη.

Τόσο από εγκληματολογικά ευρήματα όσο και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, φαίνεται πως οι Αρχές συγκέντρωσαν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος των δύο αδερφών, τα έθεσαν υπόψη της Δικαιοσύνης και εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

Οι ίδιοι αρνήθηκαν τα πάντα, δεν ομολόγησαν, ενώ άφαντη παραμένει η σορός του θύματος και το αυτοκίνητό του, ένα κυπαρισσί Mitsubishi Pajero, με το οποίο φαίνεται μετέβηκε εκείνη την ημέρα στην περιοχή που έγινε το έγκλημα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον αρμόδιο Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα