Η κατάθεση της γυναίκας που έγινε η αφορμή για το φονικό στο Μοσχάτο

Η κατάθεση της γυναίκας που έγινε η αφορμή για το φονικό στο Μοσχάτο

Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την πρώην σύζυγο του θύματος. Όσα είπε στην κατάθεσή της η 40χρονη γυναίκα, για την αντιδικία του με το θύμα. Η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και η γνωριμία με τον παραολυμπιονίκη

Καταπέλτης κατά του πρώην συζύγου της και αδικοχαμένου ξενοδόχου, που άφησε την τελευταία του πνοή στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο από το όπλο γνωστού παραολυμπιονίκη, είναι η 40χρονη γυναίκα, Α.Κ.. Παρά τη δήλωσή της ότι “το μυαλό του λειτουργούσε λίγο περίεργα”, εκείνη δηλώνει ότι δεν σταμάτησε να τον αγαπά, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον κατηγορούμενο παραολυμπιονίκη.

Η ίδια υποστήριξε στην προανακριτική της κατάθεση ότι θύτης και θύμα, μετά από αντιδικία που είχαν στο παρελθόν, διατηρούσαν καλές σχέσεις, ενώ εκείνη υποστήριξε ότι ποτέ δεν έπαψε να αγαπάει τον πρώην σύζυγό της.

“Δεν ξέρω τι λέγανε μεταξύ τους, όμως όσες φορές είχα συναντήσει τυχαία τον Μ. στο σχολείο των παιδιών μου έλεγε ότι με τον Β. τα λένε και ότι του έχει εκμυστηρευτεί πράγματα. Απ’ όσο καταλάβαινα δηλαδή δεν είχαν καμία διένεξη μεταξύ τους. Ποτέ δεν μου είχε πει ή ο ένας ή ο άλλος ότι είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μεταξύ τους. Πως φτάσαμε σήμερα σε αυτό το σημείο πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Ακόμη και τώρα δεν έχω πιστέψει αυτά που μου λέτε. Με το Μ. μπορεί να είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα που σας είπα παραπάνω αλλά δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπώ. Μάλιστα, σε όσους έλεγα ότι ακόμη αγαπώ τον Μ. μου έλεγαν ότι είμαι τρελή γιατί δεν είναι φυσιολογικό για όλα αυτά που έχουν γίνει μεταξύ μας να έχω αισθήματα για αυτό τον άνθρωπο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι”

Στην περίπου τρισέλιδη κατάθεσή της, η Α.Κ. ξεκινά επισημαίνοντας από την αρχή τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον τότε άντρα της. Λέει χαρακτηριστικά: “Σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας ξεκίνησαν και τα προβλήματα που δημιουργούνταν λόγω του μυαλού του. Γενικά το μυαλό του Μ.Λ. λειτουργούσε περίεργα, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα επειδή ήμουν ερωτευμένη μαζί του δεν τα έβλεπα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τον Απρίλιο του 2007 όταν ενώ είχε την κόρη μας αγκαλιά και του ζήτησα να μου τη δώσει για να την ταΐσω, παρατήρησα ότι ήταν ερεθισμένος. Μου εξήγησε ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζα, αλλά για εμένα το ποτήρι είχε σπάσει. Ξεκινήσαμε από εκείνο το σημείο και μετά να μην έχουμε καμία επαφή παρόλο που ζούσαμε στο ίδιο σπίτι”. Η γυναίκα περιγράφει ότι αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις του ζευγαριού αργότερα, με αποτέλεσμα τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, ωστόσο συνέχισαν να έχουν προβλήματα. “Συνεχίζαμε να ζούμε μαζί σαν αδελφάκια”, ανέφερε.

Η 40χρονη αναφέρει ότι γνώρισε τον παραολυμπιονίκη στα τέλη του 2014 μέσω της μητέρας του. Όπως καταθέτει, συνευρέθησαν ερωτικά το Σεπτέμβριο του 2015 αλλά διέκοψαν τη σχέση τους μέχρι το Μάρτιο του 2016, ένα μήνα αφού εκείνη και το θύμα είχαν χωρίσει οριστικά με την έκδοση διαζυγίου.

“Επειδή ο Μ. έχει τρέλα με τα ηλεκτρονικά είχε βάλει κοριούς στο σπίτι και στο αυτοκίνητό μου και με παρακολουθούσε κι έτσι έμαθε για την ερωτική συνεύρεση” είπε στους αστυνομικούς, ενώ τους αφηγήθηκε και  περιστατικό κατά το οποίο  ο πρώην σύζυγός της την κάλεσε σπίτι του, επικαλούμενος κάποιο πρόβλημα υγείας και στη συνέχεια την έδεσε με χειροπέδες, την απείλησε με όπλο και της ζήτησε να στείλει μήνυμα στον κατηγορούμενο ζητώντας του να διακόψουν οποιαδήποτε επαφή.

“Τον κατηγορούμενο τελευταία φορά τον είδα την Μεγάλη Παρασκευή του 2016, όταν κλήθηκε για να καταθέσει για την επικοινωνία που είχε με εμένα και το Μ. την Μεγάλη Δεύτερα. Από εκείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα δεν είχα καμία επικοινωνία. Μάθαινα όμως ότι οι δυο τους μιλάνε και αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε” κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα