Κρήτη: 26χρονη τοξικομανής σκότωσε εν ψυχρώ οικογενειάρχη μπροστά στα μάτια των δικών του

Κρήτη: 26χρονη τοξικομανής σκότωσε εν ψυχρώ οικογενειάρχη μπροστά στα μάτια των δικών του
Μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων από την Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Ο 29χρονος που φέρεται να σχετίζεται με την αποστολή φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για συμπληρωματική δίωξη, αναφορικά με τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής και αφού παρουσιάστηκε στο Εφετείο ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη σύλληψή του εξερχόμενος από πολυκατοικία, όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα με τη χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, έφερε 3 ταξιδιωτικούς σάκους, τσαντάκι μέσης και σακούλα σκουπιδιών, που μεταξύ άλλων περιείχαν 8 πλαστές ταυτότητες, όπλα, εκρηκτική ύλη. κ.α. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η νεαρή είχε αφεθεί ελεύθερη την Παρασκευή για υπόθεση εκβιασμού. Για ασήμαντη αφορμή, διαπληκτίστηκε με τον 35χρονο, πατέρα δύο παιδιών και του κάρφωσε κουζινομάχαιρο στην καρδιά

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πόσο άδικα έχασε την ζωή του ένας 35χρονος οικογενειάρχης από την Αλβανία στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών εκ των οποίων το ένα βρέφος 15 μηνών.

Συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης μία 26χρονη Ελληνίδα τοξικομανής, για ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου 35χρονου Αλβανού.

Ειδικότερα, η 26χρονη κατηγορείται ότι χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 35χρονο, προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του με αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η ίδια πριν μερικές ημέρες είχε βάλει αγγελία σε εφημερίδα στην οποία ανέφερε ότι παρέχει ερωτικές υπηρεσίες. Προχθές επισκέφτηκε το σπίτι της ένας άντρας για ερωτική συνεύρεση και στη συνέχεια η ίδια μαζί με ένα συνεργό της άρχισαν να τον εκβιάζουν και να τον απειλούν για τους δώσει 800 ευρώ. Εκείνος υπό τον φόβο των απειλών πήγε σε ένα ΑΤΜ να βγάλει τα χρήματα, ταυτόχρονα όμως ειδοποίησε την Αστυνομία που προχώρησε στην σύλληψή τους.

Χθες και ενώ είχε περάσει από Εισαγγελέα και Ανακριτή, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη στις τρεις το μεσημέρι, στη συνέχεια πήγε πήρε την δόση της και πήγε στο σπίτι της. Τα μεσάνυχτα πλέον και ενώ ήταν υπό την επήρεια βγήκε από το διαμέρισμά της και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον γείτονά της στο διπλανό διαμέρισμα ότι δήθεν όπως είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του θα μπορούσε να τρακάρει το μηχανάκι της…

Ο άνθρωπος βεβαίως δεν είχε καμία πρόθεση να μπει σε διαξιφισμό με την εκτός εαυτού γυναίκα και βγήκε ήρεμα από το διαμέρισμά του για να πάει να μετακινήσει το αυτοκίνητό του ώστε να μην έχει φασαρίες μαζί της, αφού όλοι στη γειτονιά αναγνώριζαν πόσο επικίνδυνη ήταν.

Με το που άνοιξε την πόρτα όμως και βγήκε από το διαμέρισμα, η τοξικομανής που κρατούσε ένα κουζινομάχαιρο στο χέρι, όρμησε εναντίον του και του το κάρφωσε με δύναμη στην καρδιά, σωριάζοντάς τον νεκρό μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του!

Στο μεταξύ είχε κληθεί από γείτονες και πάλι η Αστυνομία, άντρες της οποίας αφόπλισαν και ακινητοποίησαν την 26χρονη και την συνέλαβαν. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα