Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στα Σπάτα

Εκκένωση των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για ρίψη ρουκέτας, το μεσημέρι της Δευτέρς 13 Φεβρουαρίου 2017. Ο άγνωστος τηλεφώνησε στο ΕΘΝΟΣ και είπε ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής ομάδας "Σέχτα Επαναστατών". Στην συνέχεια ανέφερε ότι θα ριφθεί ρουκέτα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στα δικαστήρια, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Εκκένωση των δικαστηρίων στην οδό Ευελπίδων μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για ρίψη ρουκέτας, το μεσημέρι της Δευτέρς 13 Φεβρουαρίου 2017. Ο άγνωστος τηλεφώνησε στο ΕΘΝΟΣ και είπε ότι είναι μέλος της τρομοκρατικής ομάδας "Σέχτα Επαναστατών". Στην συνέχεια ανέφερε ότι θα ριφθεί ρουκέτα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έσπευσαν στα δικαστήρια, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την Αστυνομία. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Δύο δράστες με απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν τις εισπράξεις από το ταμείο

Ληστεία σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα επί της οδού Αγίου Δημητρίου 18, στα Σπάτα. Δύο άγνωστοι δράστες, κρατώντας πιστόλια στα χέρια, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν από το ταμείο τις εισπράξεις, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν από ειδική ομάδα της Ασφάλειας που είχε συσταθεί, τελικά οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

ADVERTISING

SHARE: