Ληστεία με καλάσνικοφ σε εταιρεία λευκών ειδών, στη Νέα Ιωνία

Χειροβομβίδα βρέθηκε σε πάρκο που βρίσκεται στη Λαμπρινή Γαλατσίου, στην οδό Πανδοσίας 12, απέναντι από σχολικό συγκρότημα. Αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών έσπευσαν στο σημείο και απομάκρυναν ττην χειροβομβίδα. Οι έρευνες συνεχίζονται.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Χειροβομβίδα βρέθηκε σε πάρκο που βρίσκεται στη Λαμπρινή Γαλατσίου, στην οδό Πανδοσίας 12, απέναντι από σχολικό συγκρότημα. Αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών έσπευσαν στο σημείο και απομάκρυναν ττην χειροβομβίδα. Οι έρευνες συνεχίζονται. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ένοπλη ληστεία σε εταιρεία λευκών ειδών. Χτύπησαν τον ιδιοκτήτη όταν επιχείρησε να αντιδράσει

Ληστεία σημειώθηκε, νωρίς το πρωί, σε εταιρεία λευκών ειδών, που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων, στη Νέα Ιωνία.

Συγκεκριμένα, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας και με την απειλή Καλάσνικοφ ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους. Όταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης προσπάθησε να αντιδράσει οι ληστές τον χτύπησαν με το κοντάκι του όπλου, ενώ στη συνέχεια πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό που ήταν στο χρηματοκιβώτιο και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Αργότερα, η αστυνομία εντόπισε ένα καμένο αυτοκίνητο, στην οδό Αριστοτέλους, που είναι στην ίδια περιοχή και ερευνά εάν είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

ADVERTISING

SHARE: