Ληστείες σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Ληστείες σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και με απειλή μαχαιριού αφαίρεσε τις εισπράξεις από το ταμείο. Σωρεία ληστειών κατά τη διάρκεια της νύχτας

Νέα ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι σε βάρος πρακτορείου του ΟΠΑΠ επί της Ακτής Μιαούλη 67 στην Καλλίπολη Πειραιά.

Αυτή την φορά, ένας άγνωστος δράστης εισήλθε στο πρακτορείο και με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε τον υπάλληλο να του παραδώσει τις εισπράξεις ύψους 800 ευρώ.

Αμέσως μετά, ο δράστης διέφυγε τρέχοντας και παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του.

Τη νύχτα, ληστείες και τις διαρρήξεις σε βάρος πρακτορείων του ΟΠΑΠ, καθώς άγνωστοι δράστες έβαλαν στο στόχαστρό τους τις εισπράξεις, εξαιτίας την μεγάλης εισροής παικτών στα πρακτορεία για την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε ακριβώς τα μεσάνυχτα σε βάρος πρακτορείου του ΟΠΑΠ, επί της οδού Χίου 17 στα Καμίνια.

Τρεις άγνωστοι δράστες κυριολεκτικά εισέβαλλαν στο κατάστημα και με χρήση βίας σε βάρος του υπαλλήλου αφαίρεσαν τις εισπράξεις από το ταμείο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα σημειώθηκε διάρρηξη αυτή την φορά σε βάρος πρακτορείου του ΟΠΑΠ, επί της οδού Αγίου Δημητρίου 36 στον Άγιο Δημήτριο.

Άγνωστοι δράστες παραβίασαν τα μεταλλικά ρολά ασφαλείας και κατάφεραν να εισέλθουν στο κατάστημα, απ’ όπου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μηχανήματα.

Σε κάθε περίπτωση ακολούθησαν αναζητήσεις από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών, δίχως όμως αποτέλεσμα.

(Φωτογραφία αρχείου)

ADVERTISING

SHARE: