Μαφιόζικη εκτέλεση στο Μενίδι;

Αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους για κάθε πιθανή παράβαση σε συνοικισμό των Ρομά στο Μενίδι την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013. 
Στους ελέγχους στο Ζεφύρι και  το Μενίδι πήραν μέρος περίπου 250 αστυνομικοί των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙΑΣ, της τροχαίας, αλλά και άνδρες του τμήματος αναζητήσεων που για πρώτη φορά έκαναν ελέγχους και σε οικογενειακές μερίδες κλπ μετά το σάλο που ξέσπασε με την υπόθεση της μικρής Μαρίας 
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στην περιοχή της Αυλίζας μέσα σε έκταση με ξηρά χόρτα. Στο σημείο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

Θρίλερ στο Μενίδι με απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε μέσα σε έκταση με ξηρά χόρτα, όπου πριν είχε ξεσπάσει πυρκαγιά. Νωρίς το απόγευμα, η Πυροσβεστική κλήθηκε για φωτιά σε υπαίθριο χώρο με ξηρά χόρτα επί της οδού Σαράντα Μαρτύρων απέναντι από τις εργατικές κατοικίες της Αυλίζας.

Στο σημείο έφτασε σύντομα ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που προχώρησε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, αμέσως μετά όμως οι πυροσβέστες ανακάλυψαν ένα εντελώς απανθρακωμένο πτώμα μέσα στα ξηρά χόρτα και κάλεσαν την Αστυνομία. Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής καθώς εξαιτίας των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, εκτιμάται ως πλέον πιθανή η εγκληματική ενέργεια και μάλιστα με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Από το πτώμα δεν αναγνωρίζεται ούτε το φύλο, ούτε καν εάν είχαν προηγηθεί θανάσιμα χτυπήματα σε αυτό και περισσότερο φως αναμένεται να προσφέρει στην υπόθεση η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει από τον ιατροδικαστή. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως το συγκεκριμένο σημείο το λυμαίνονται συμμορίες Ρομά και Ρωσοπόντιων που έχουν «πόλεμο» μεταξύ τους, για το «κουμάντο» στο εμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών.

ADVERTISING

SHARE: