Μέχρι και ψυγείο πέταξαν από ταράτσα των Εξαρχείων

Μέχρι και ψυγείο πέταξαν από ταράτσα των Εξαρχείων
Πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Κουκουλοφόροι έκαναν ακόμη και πλιάτσικο σε σουπερμάρκετ. Ανάμεσα στους 25 συλληφθέντες και δυο ανήλικοι

Γυαλιά-καρφιά έγιναν τα Εξάρχεια για άλλη μία φορά κατά τα χθεσινά επεισόδια με αφορμή την συμπλήρωση 8 ετών από την δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων προσήχθησαν 26 άτομα και συνελήφθησαν 25. Από αυτούς, οι δύο ήταν ανήλικοι, ένας 15χρονος Έλληνας και ένας 14χρονος Αλβανός για κατοχή κάνναβης. Οι υπόλοιποι συνελήφθησαν την στιγμή των επεισοδίων και από αυτούς, ο ένας ήταν ένας 41χρονος Αλγερινός και δύο 22χρονοι Σύροι. Οι υπόλοιποι ήταν όλοι Έλληνες.

Οι δύο Σύροι συνελήφθησαν μαζί με άλλα 6 άτομα μέσα στο μίνι μάρκετ “ΟΚ” επί της οδού Εμ. Μπενάκη τη στιγμή που έκαναν πλιάτσικο με εμπορεύματα στα χέρια…

Από την έως τώρα καταγραφή προέκυψαν καταστροφές σε 4 σταθμευμένα αυτοκίνητα, φθορές στου μίνι μάρκετ που προαναφέρθηκε και σε ένα περίπτερο επί της οδού Στουρνάρη και εισόδους και σκαλοπάτια πολυκατοικιών όπου οι ταραξίες είχαν σπάσει τα μάρμαρα για να τα χρησιμοποιήσουν ως πολεμοφόδια…

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεαροί που είχαν καταλάβει ταράτσες πολυκατοικιών επί της οδού Σολωμού, έριχναν διάφορα αντικείμενα από εκεί προς τους αστυνομικούς, βόμβες μολότοφ και σε μία περίπτωση, αναφέρθηκε πως έριξαν ακόμα και ένα ψυγείο εναντίον τους!

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί των ΜΑΤ, που μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα