Μέλος τουρκικού φορτηγού πλοίου φωτογράφιζε το ναύσταθμο Σαλαμίνας

Τρία από τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού την φρεγάτα ΨΑΡΑ, την πυραυλάκατο ΜΠΛΕΣΣΑΣ και το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ, επισκέπτεται το κοινό στο λιμάνι του Πειραιά, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου του "ΟΧΙ" την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Τρία από τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού την φρεγάτα ΨΑΡΑ, την πυραυλάκατο ΜΠΛΕΣΣΑΣ και το υποβρύχιο ΠΟΝΤΟΣ, επισκέπτεται το κοινό στο λιμάνι του Πειραιά, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου του "ΟΧΙ" την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ οι φωτογραφίες και η μηχανή κατασχέθηκαν από τις αρχές

Στη σύλληψη ενός 51χρονου ναυτικού, μέλους του πληρώματος του φορτηγού πλοίου MAKBULE ANA, σημαίας Τουρκίας, που διενεργούσε φωτογραφικές λήψεις περιοχών στο ναύσταθμο Σαλαμίνας κατά τον διάπλου του πλοίου, προχώρησε η λιμενική αρχή Σαλαμίνας. Ο 51χρονος, που συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 149 του ποινικού κώδικα, οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πειραιά με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος. Οι φωτογραφίες και η φωτογραφική μηχανή του 51χρονου κατασχέθηκαν.

Σημειώνεται, πως ο ναύσταθμος Σαλαμίνας είναι η μεγαλύτερη ελληνική ναυτική βάση στην οποία ναυλοχεί το μεγαλύτερο μέρος των πολεμικών πλοίων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, όπως κανονιοφόροι, φρεγάτες, ναρκαλιευτικά κ.α.

ADVERTISING

SHARE: