Μεσσηνία: Έκρυβε ναρκωτικά στα εσώρουχα της 4χρονης κόρης του

Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017. Οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν έναν από τους τέσσερις κακοποιούς, που νωρίτερα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου σε πολυκατοικία. Οι δράστες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη ένοικο και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν της άρπαξαν αντικείμενα αξίας. Ο γιος της γυναίκας που μένει στον 9ο όροφο, μέσω κάμερας ασφαλείας αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

O κατηγορούμενος για να τη γλιτώσει έκρυβε καρτέλες υπνοστεντόν στο εσώρουχο της 4χρονης κόρης του, τα οποία πωλούσε σε τοξικομανείς

Σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 3 χρόνων, ως τοξικομανής, όπως και πρωτόδικα, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας Έλληνας Ρομά.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, ο κατηγορούμενος για να τη γλιτώσει είχε κρύψει 2 καρτέλες υπνοστεντόν στο εσώρουχο της 4χρονης κόρης του, τα οποία πωλούσε σε τοξικομανείς. Οι αστυνομικοί οι οποίοι τον συνέλαβαν κοντά στον καταυλισμό του στο Αριοχώρι, είχαν νωρίτερα πιάσει στο Ασπρόχωμα έναν ομόφυλό του με 18 χάπια υπνοστεντόν. Αυτός τούς είπε πως τα αγόρασε από τον κατηγορούμενο προς 10 ευρώ, και έτσι τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν.

Πηγή: Patrisnews

ADVERTISING

SHARE: