'Μη βγάλεις άχνα, θα σε σφάξω'. Επίθεση με μαχαίρι εναντίον ιδιοκτήτριας περιπτέρου στη Χαλκίδα

Περίπτερο στην πόλη των Τρικάλων το βράδυ της Τρίτης 3 Μαρτίου 2015.  Σύμφωνα με το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής  έχουν μειωθεί δραματικά οι εισπράξεις του κράτους από τα τσιγάρα καθώς και τα έσοδα των ιδιοκτητών περιπτέρων που βρίσκονται - όπως λένε- σε απόγνωση. Το προσεχές διάστημα κατατίθεται τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου για τα περίπτερα και τη διακίνηση καπνού.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Περίπτερο στην πόλη των Τρικάλων το βράδυ της Τρίτης 3 Μαρτίου 2015. Σύμφωνα με το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής έχουν μειωθεί δραματικά οι εισπράξεις του κράτους από τα τσιγάρα καθώς και τα έσοδα των ιδιοκτητών περιπτέρων που βρίσκονται - όπως λένε- σε απόγνωση. Το προσεχές διάστημα κατατίθεται τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου για τα περίπτερα και τη διακίνηση καπνού. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Αυτά ήταν τα λόγια ενός από τους ληστές που επιτέθηκαν κρατώντας μαχαίρι στην 59χρονη ιδιοκτήτρια περιπτέρου

Ήταν λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου και η 59χρονη ιδιοκτήτρια ήταν έξω από το περίπτερο για να τακτοποιήσει κάποια πράγματα. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκαν τρεις κουκουλοφόροι. «Μη βγάλεις άχνα θα σε σφάξω...», της είπε ο ένας που κρατούσε το μαχαίρι, ενώ ο άλλος πήγε κατευθείαν μέσα για το ταμείο.

Η 59χρονη ιδιοκτήτρια όμως μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ και παρά την απειλή του μαχαιριού άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Οι τρεις δράστες μόλις την άκουσαν να φωνάζει τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο πρόλαβαν να πάρουν τα 870 ευρώ, που ήταν στην ταμειακή και κάποια πακέτα με τσιγάρα.

Είναι η τρίτη κατά σειρά ληστεία στην Εύβοια τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες, που λήστεψαν τον περιπτερά με τη μητέρα του στην Ιστιαία και την ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της στη Νέα Αρτάκη.

Πηγή: lamiareport

Φωτό αρχείου

ADVERTISING

SHARE: