Μικρή Άννυ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 70χρονος

Μικρή Άννυ: Αφέθηκε ελεύθερος ο 70χρονος

Μετά από δίωρη απολογία, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 70χρονος κατηγορούμενος, μετά την απολογία του για την υπόθεση της μικρής Άννυς.

Ο κατηγορούμενος για ψευδορκία παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περίπου δύο ώρες, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων εάν είδε στο σπίτι ψυγεία μεταφοράς και απάντησε αρνητικά.

Δήλωσε πως μετάνιωσε που είπε ψέμματα, υποστηρίζοντας: “έτσι μου είπε για το παιδι, έτσι είπα. Τον Σαββα τον ήξερα 3-4 χρόνια. Δεν υποψιάστηκα τίποτα”.

Επίσης, φέρεται να ανέφερε στην ανακρίτρια ότι ο Σάββας δεν ήταν βίαιος με την Άννυ και ότι την πρόσεχε.

Σε δηλώσεις του ο 70χρονος που κατηγορείται ότι επιβεβαίωσε ψευδώς στις αρχές πως η μητέρα της Άννυ είχε δώσει το παιδί σε μια φίλη της, αρνήθηκε ότι είχε γνώση για την τύχη του παιδιού.

Είπε ότι στις 21 Απριλίου, ημέρα κατά την οποία ο ίδιος μαζί με τον Νικολάι πήγαν στο σπίτι της Μιχαηλ Βόδα για να μεταφέρουν έναν καναπέ ο δράστης ήταν απολύτως ψύχραιμος,  ενώ δεν παρατήρησε κάτι περίεργο στο σπίτι.

Την ίδια ώρα, αίτημα προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα και να καταθέσει ενώπιον των αρχών ο βασικός μάρτυρας Νικολάι κατέθεσε ο συνήγορος της μητέρας της Άννυ, Στ. Γεωργίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα