Μικρή Άννυ: Αλλάζει την απολογία του ο 27χρονος

Μικρή Άννυ: Αλλάζει την απολογία του ο 27χρονος

Κατά τη συμπληρωματική του απολογία επανέλαβε ότι δεν δολοφόνησε τη μικρή Άννυ, ενώ αρνήθηκε στον τρόπο που αρχικά είχε πει ότι εξαφάνισε τη σορό. Στο πλευρό του η μητέρα του

Αλλάζει την απολογία του ο 27χρονος που φέρεται να σκότωσε την κόρη του Άννυ και να εξαφάνισε το σώμα της με αποτρόπαιο τρόπο.

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος συμπληρωματικά επί 3,5 ώρες ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας αρνήθηκε όπως και στο παρελθόν ότι δολοφόνησε την μικρή Άννυ, αλλά διαφοροποιήθηκε σε ότι αφορά τον τρόπο που εξαφάνισε τη σωρό.

Ακόμη φέρεται να έθεσε στο κάδρο της ένοχης και το Νικολάι, το μάρτυρα κλειδί που πρώτος μίλησε στις αρχές για την εμπλοκή του 27χρονου.

“Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία η από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως” ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του Παναγιώτης Χρυσικάκης και τόνισε πως ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας.

Την ίδια ώρα, ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της ανακρίτριας θέτει επί τάπητος τα σενάρια να εμπλέκεται στην υπόθεση κύκλωμα παιδοφιλίας ή εμπορίας οργάνων.

Παρούσα στο ανακριτικό γραφείο ήταν σήμερα και η μητέρα του κατηγορούμενου, η οποία μίλησε με τον 27χρονο φωνάζοντας μέσα στον κόσμο: “Σάββα δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του κατηγορούμενου, που στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί σε εκ διαμέτρου αντίθετο ύφος για το γιο της, καταθέτοντας χθες στην ανακρίτρια αποκάλυψε πως νωρίτερα είχε δεχτεί τηλεφώνημα από την επίσης κατηγορούμενη Δημήτρινα, ενώ η τελευταία είχε ήδη προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, η 25χρονη μητέρα της Άννυ της ζήτησε να πει ψέμματα στη δικαστική λειτουργό ότι είχε αφήσει το παιδί στη μάρτυρα κι όχι στο Σάββα. Μάλιστα, κατέθεσε ότι της είπε η Δημήτρινα πως ο Σάββας πήρε τη μικρή Άννυ από την ίδια, όταν εκείνη πούλησε το ταμπλετ της 4χρονης για να πάρει τσιγάρα.

Η ίδια -κατά πληροφορίες- εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της δεν σκότωσε την Άννυ, ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα