Μικρή Άννυ: Οι κηλίδες στον τοίχο προδίδουν τον τρόπο που την σκότωσε ο παιδοκτόνος πα-τέρας

Μικρή Άννυ: Οι κηλίδες στον τοίχο προδίδουν τον τρόπο που την σκότωσε ο παιδοκτόνος πα-τέρας

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν, ότι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη η άποψή τους ότι οι κηλίδες στον τοίχο προδίδουν την δολοφονία που προηγήθηκε στο διαμέρισμα. Τα υπόλοιπα ίχνη αίματος που ανακαλύφθηκαν και ήταν σε μεγαλύτερες ποσότητες, θεωρούν οι Αρχές πως ήταν μεταθανάτια

Εξαιρετικά φρικτό και βασανιστικό θάνατο υπέστη η 4χρονη Άννυ Μπορίσοβα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, που αναλύουν τα ακριβή σημεία και τις ποσότητες αίματος που βρέθηκαν στους διάφορους χώρους του σπιτιού από την Σήμανση. Ο μόνος χώρος που φανερώνει ότι τα ίχνη αίματος είχαν προθανάτια προέλευση, προκύπτει από την διασπορά των κηλίδων σε ψηλά σημεία στον τοίχο πάνω από το κρεβατάκι του παιδιού και στο πάπλωμα του.

Ο τρόπος που είναι απλωμένες στον τοίχο αυτές οι κηλίδες, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δείχνουν ότι το παιδί είτε ρίχτηκε από τον δράστη στον τοίχο με ορμή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, είτε δέχτηκε σφοδρό χτύπημα, ενδεχομένως στο κεφάλι που προκάλεσε κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Η εκτίμηση των Αρχών είναι ότι το παιδάκι αφέθηκε βαριά τραυματισμένο στην τύχη του, χωρίς να μεταφερθεί εγκαίρως σε νοσοκομείο και ο πατέρας του συνέχισε τον ύπνο του.

Το αποτέλεσμα ήταν, όταν ξύπνησε ξανά ο 27χρονος Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ, πλέον το παιδί να έχει καταλήξει από τα τραύματα που είχε υποστεί. Αυτά τα δύο σενάρια κατά τους αστυνομικούς έχουν ισχυρή βάση, παρότι δεν τα αποδέχεται ο δράστης, αλλά ότι και να συνέβη τελικά στο άτυχο αυτό παιδί, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη η άποψή τους ότι οι κηλίδες στον τοίχο προδίδουν την δολοφονία που προηγήθηκε στο διαμέρισμα. Τα υπόλοιπα ίχνη αίματος που ανακαλύφθηκαν και ήταν σε μεγαλύτερες ποσότητες, θεωρούν οι Αρχές πως ήταν μεταθανάτια και εντοπίστηκαν κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας, στους αρμούς από τα πλακάκια σε κουζίνα και τουαλέτα και στα σιφώνια με τρόπο που να δικαιολογείται ότι εκεί είχαν συγκεντρωθεί οι λίμνες αίματος κατά τον τεμαχισμό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά του Μπακαρτζίεφ σε βάρος του παιδιού του, προκύπτει και από την κατάθεση του 30χρονου ομοεθνή του φίλου «Νίκι» ή Ναζίφ Αχμέντοφ, ο οποίος έδωσε την κατάθεση του στον Προμαχώνα Σερρών στις ελληνικές Αρχές, αφού πρώτα τον συνόδευσε μέχρι εκεί η βουλγαρική Αστυνομία και τον παρέλαβε πάλι πίσω. Εκεί, ο Αχμέντοφ φέρεται να υποστήριξε πως είχε γίνει μάρτυρας τουλάχιστον τρεις φορές της βίαιης αυτής συμπεριφοράς του 27χρονου σε βάρος της 4χρονης Άννυ, την οποία έπλενε με παγωμένο νερό και όταν το παιδάκι έκλαιγε το χτυπούσε βάναυσα. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι μία φορά παρενέβη ο ίδιος και ζήτησε να βάλει λίγο ζεστό νερό…

Τελευταία φορά ανέφερε πως είδε το παιδί την Μεγάλη Τετάρτη. Μετά πρόσθεσε δεν τον άφηνε να πάει στο σπίτι ο 27χρονος, όμως όταν πήγε την Κυριακή το Πάσχα τα ξημερώματα, του έκανε εντύπωση πως μαγείρευε τέτοια ώρα ο Μπακαρτζίεφ και όταν τον ρώτησε, του απάντησε πως έβραζε … κοτόπουλο! Στις 13-14 Απριλίου ξαναπήγε στο σπίτι  ο «Νίκι», όπου είδε μία κόκκινη πετσέτα στο παράθυρο, καινούργιο χαλί και καινούργιες πλαστικές λεκάνες… Τέσσερις ημέρες μετά, ο Μπακαρτζίεφ αποκάλυψε τις φρικαλεότητες του, όχι όμως λεπτομέρειες στον φίλο του, την στιγμή που έπαιρναν μαζί ναρκωτικά και εκείνος στη συνέχεια έφυγε για την Βουλγαρία…

Αμετανόητος και κυνικός ο παιδοκτόνος

Ο 27χρονος ήταν, είναι και παραμένει αμετανόητος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τόσο κυνικός κατά την ομολογία του που έφτασε στο σημείο να ζητάει φραπέ, ψωμί ακόμη και τη δόση του, αν και οι αστυνομικοί λένε ότι περιορίστηκε σε ένα μπουκάλι νερό και ένα τσιγάρο… Το βράδυ έφαγε δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα όλο το φαγητό του κρατητηρίου που ήταν κοτόπουλο με ρύζι, σαλάτα και φρούτο και στη συνέχεια είδε για λίγο την σύντροφό του και μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, καθώς η ίδια το ζήτησε, δίχως όμως να ανταλλάξουν τελικά και πολλές κουβέντες ή να λάβει τις απαντήσεις που ήθελε η Δημητρίνα… Εκείνη βρισκόταν μάλλον σε ήρεμη κατάσταση, εξαιτίας και των ηρεμιστικών που της χορηγήθηκαν από τον ψυχίατρο που την παρακολουθεί. Στη συνέχεια, ο παιδοκτόνος έπεσε  για ύπνο σαν να μην έτρεχε τίποτα και κάποια στιγμή ξύπνησε από τα στερητικά του σύνδρομα και όχι από …τύψεις. Μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για τον περιορισμό των στερητικών του και επέστρεψε πίσω στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου συνέχισε τον ύπνο του. Το πρωί σηκώθηκε και στις 10 μεταφέρθηκε στο Μεταγωγών… Εκεί φέρεται μάλιστα να ρώτησε τους αστυνομικούς που θα τον πάνε και όταν του απάντησαν στην Κέρκυρα, εμφανίστηκε …ικανοποιημένος που θα πήγαινε εκεί, αφού όπως είπε δεν είχε πάει ποτέ του εκεί… Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί ξεκίνησε η μεταγωγή, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης για τις Φυλακές της Κέρκυρας, όπου θα κρατηθεί στην απομόνωση για την δική του ασφάλεια.

Η Δημητρίνα υποψιαζόταν από νωρίς τον πατέρα- Υπέδειξε μυστικά στην Αστυνομία την ύπαρξη του «Νίκι»

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η Δημητρίνα είχε από νωρίς αντιληφθεί ότι κάτι κακό είχε κάνει στο παιδί τους ο σύντροφός της, καθώς κατά την πρώτη προσαγωγή τους και κατάθεση κιόλας είχε δηλώσει ανεπίσημα στους αστυνομικούς την ύπαρξη του 30χρονου συγκατοίκου του με το όνομα «Νίκι» ή Ναζίφ Αχμέντοφ, ο οποίος ενδεχομένως να γνώριζε τι είχε συμβεί. Μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι, ο παιδοκτόνος τηλεφώνησε στην Δημητρίνα και της ζήτησε τον λόγο που έδωσε στους αστυνομικούς αυτό το στοιχείο, ενώ γνώριζε ήδη πως τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνταν και εκείνη του επιτέθηκε, εκδηλώνοντας του την πεποίθησή της ότι είχε πράξει κάτι κακό στο παιδί της. Ακολουθεί ο διάλογος από τη συγκεκριμένη συνομιλία που καταγράφηκε μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και περιλαμβάνεται στην δικογραφία:

-«Μπακαρτζίεφ»: «Αυτή τη στιγμή μας παρακολουθούν οι αστυνομικοί. Βρε, ποιος σου είπε να λες για τον Νίκι ότι κοιμόταν στο σπίτι;».

-«Μπορίσοβα»: «Βρε εσύ τι μου είπες; Βρε γ….σαι τώρα; Εσύ στ’ αλήθεια μου πούλησες το παιδί; Ορκίζομαι, εσύ πούλησες το παιδί. Βρε, το πιστεύω. Βρε, τι μου είπες μετά; Έχασες το παιδί. Μαζί σου έκλαιγε. Γιατί μου λες ψέμματα;».

-«Μπακαρτζίεφ»: «Στις 13 το χάσαμε ρε μαϊμού. Αφού μετά σου είπα να ηρεμήσεις. Σου είπα ότι το -Πάσχα το χάσαμε».

-«Μπορίσοβα»: «Μαζεύω τα ρούχα μου και φεύγω. Κάνε ότι θες».

-«Μπακαρτζίεφ»: «Δεν θα πας πουθενά».

-«Μπορίσοβα»: «Φεύγω και δεν θέλω να έχω σχέση μαζί σου. Εσύ στα αλήθεια κάτι έκανες στο παιδί».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα