Μικρή Άννυ: Όταν ο παιδοκτόνος δήλωνε στην κάμερα, ότι είναι ‘φίλος της οικογένειας’

Μικρή Άννυ: Όταν ο παιδοκτόνος δήλωνε στην κάμερα, ότι είναι ‘φίλος της οικογένειας’

Φίλος και όχι ο πατέρας της δήλωνε ο παιδοκτόνος της 4χρονης Άννυ, όταν προσποιούνταν ότι δεν ήξερε τίποτα για την εξαφάνισή της. Φρίκη έχει προκαλέσει στους Αστυνομικούς το έγκλημα. Το πτώμα ή μέλη της άτυχης μικρής δεν θα βρεθούν ποτέ (Vid)

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από το φρικτό έγκλημα, με θύμα την μικρή Άννυ Μπορίσοβα, την εξαφάνιση της οποίας είχαν δηλώσει στις Αρχές οι γονείς της στις 21 Απριλίου.

Ο δράστης της δολοφονίας, ο ίδιος πατέρας της, ο 27χρονος Στάνισλαβ ή Σάββας Μπαγκατζίεν, ο οποίος αφού τη δολοφόνησε, την έκοψε σε κομμάτια και άλλα τα πέταξε στη λεκάνη κι άλλα τα έβρασε κι άλλα τα πέταξε στα σκουπίδια.

Οι άντρες της Ασφάλειας Αττικής είχαν από την πρώτη στιγμή υποψιαστεί τον πατέρα ως τον φυσικό αυτουργό μίας ενδεχόμενης δολοφονίας και εξαφάνισης της σορού της άτυχης 4χρονης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εντόπισε τον κύκλο των ατόμων που επισκέπτονταν συχνά τον πατέρα της μικρής στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα και τους πήραν καταθέσεις, μεταξύ αυτών και έναν ομοεθνή του που έμενε συχνά στο σπίτι και ο οποίος είχε γνώση για την υπόθεση.

“Ήταν νεκρή στο πάτωμα και την τεμάχιζε σε πολλά κομμάτια”

Κλιμάκιο αστυνομικών τον εντόπισε στην Βουλγαρία όπου είχε διαφύγει και του πήραν κατάθεση το περασμένο Σάββατο, όπου σύμφωνα με όσα υποστήριξε, υπέδειξε τον πατέρα ως τον δολοφόνο, ενώ το ζευγάρι τον επισκέφτηκε στη Βουλγαρία κατά το ταξίδι αστραπή που πραγματοποίησαν με την άφιξη της Μπορίσοβα στην Αθήνα, πριν εκείνη πάει να δηλώσει την δήθεν εξαφάνιση της κόρης της Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Ο κατά καιρούς συγκάτοικος του παιδοκτόνου, κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, φέρεται να είπε, πως όπως του ομολόγησε ο ίδιος ο πατέρας της Άννυ, όταν συνήλθε από χρήση ναρκωτικών, αντιλήφθηκε στο πάτωμα νεκρή την κόρη του και άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα τα έβρασε και τα πέταξε στη λεκάνη και σε κάδους απορριμάτων.

Επίσημη ενημέρωση για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, αναμένεται από τον διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη την Τρίτη 5 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι.

Όταν έλεγε ότι δεν είναι ο πατέρας της

Στην εκπομπή της Παρασκευής 1 Μαΐου, η μητέρα της μικρής Άννυ σε σχετικές ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, ανέφερε τον Βουλγαρικής καταγωγής φίλο, που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με το σύντροφό της. Η δημοσιογράφος τον αναζήτησε και ήρθε σε επαφή με τον πατέρα του παιδιού.

Ο 27χρονος Σάββας, έλεγε ότι δεν μπορεί να τον βρει, γιατί είχε φύγει για την Βουλγαρία. Οι απαντήσεις που έδινε στη δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής για τη νύχτα που χάθηκε το παιδί, ήταν αντιφατικές.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στις ειδήσεις του Alpha το Σάββατο 2 Μαΐου.

Το “Χαμόγελο του παιδιού” για την τραγική κατάληξη

“Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση, καθώς οι πληροφορίες που δίνονταν από την μητέρα ήταν ασαφείς και συγκεχυμένες. Δεδομένης της σοβαρότητας και της έντονης ανησυχίας για την τύχη του παιδιού κρίθηκε αναγκαία η ενεργοποίηση του συστήματος Amber Alert.

Συγχρόνως πραγματοποιούνταν συντονισμένες έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξαφάνιση της μικρής Άννυ προκάλεσε την έντονη κινητοποίηση των πολιτών, οι οποίοι επικοινωνούσαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» είτε δίνοντας πληροφορίες είτε θέλοντας να δηλώσουν την αγωνία και το ενδιαφέρον τους για το παιδί”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα