Μικρή Άννυ: Στην ανακρίτρια για τέταρτη φορά ο παιδοκτόνος

Μικρή Άννυ: Στην ανακρίτρια για τέταρτη φορά ο παιδοκτόνος
Ο 27χρονος παιδοκτόνος Σάββας Μπακαρτζίεφ συνοδεία ισχυρής αστυνομικής παρουσίας αποχωρεί απο τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων την Τρίτη 12 Μαΐου 2015. Ο Βούλγαρος παιδοκτόνος μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κέρκυρας στην Αθήνα για να δικαστεί για παλαιότερη υπόθεσή του που αφορά σε κατοχή και χρήση ναρκωτικών. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Ευρωκίνηση

Συμπληρωματική απολογία έδωσε ο πατέρας της μικρής Άννυς που κατηγορείται για τη φρικτή δολοφονία της ανήλικης κόρης του

Το κατώφλι της 10ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε στο 10 το πρωί ο 27χρονος πατέρας της μικρής Άννυ Στάνισλαβ Mπακαρτσιεβ, προκειμένου να δώσει για τέταρτη φορά συμπληρωματικές εξηγήσεις για την υπόθεση.

Ο 27χρονος, που μεταφέρθηκε χθες από την Κέρκυρα όπου κρατείται σε καθεστώς απομόνωσης στις φυλακές κορυφαλλου όπου και διανυκτέρευσε, παρέμεινε επί περίπου δυο ώρες στο ανακριτικό γραφείο και απάντησε σε νέα ερωτήματα της ανάκρισης μετά και την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης σε βάρος του πρώην φίλο του Νικολάι για την από κοινού ανθρωποκτονία του κοριτσιού.

Μεταξύ των στοιχείων που τον οδήγησαν ξανά στο ανακριτικό γραφείο είναι τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, οι απαντήσεις του Νικολάι στο ερωτηματολόγιο της ανακρίτριας (πριν την άσκηση δίωξης) άλλα και μια νέα μαρτυρική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διαφοροποιήθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες συμπληρωματικές απολογίες του, εμμένοντας στην άρνηση του ότι δολοφόνησε το παιδί του.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 27χρονος πατέρας και η 24χρονη μητέρα της 4χρονης Άννυς Μπορίσοβα οδηγούνται στον εισαγγελέα την Τρίτη 5 Μαΐου 2015, για να απολογηθούν για την δολοφονία της. Σε βάρος της μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, γιατί το διάστημα που έγινε η δολοφονία αυτή απουσίαζε στη Γερμανία. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, η δολοφονία της τετράχρονης από τον βιολογικό της πατέρα έγινε μεταξύ 8 και 9 Απριλίου, στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας.  Αναλυτικότερα, κατά την έρευνα των Αρχών διαπιστώθηκε, ότι η μητέρα του θύματος, στις 24 Απριλίου, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού. Το Τμήμα Εποπτείας Ανηλίκων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής ανέλαβαν τις έρευνες για την εξαφάνιση της μικρής.

Το κίνητρο κατά τις εκτιμήσεις των Αρχών, καθώς ο ίδιος δεν το έχει αποκαλύψει, είναι ότι προέβη στην πράξη αυτή από ζήλια, επειδή η μητέρα της μικρής είχε έναν σύντροφο στη Γερμανία, που της έδινε χρήματα και ήταν πολύ ευχαριστημένη μαζί του. Ο δράστης έκανε προσπάθειες – και το είχε εκμυστηρευτεί και σε φίλο του – να εξαφανίσει κάθε ίχνος της μικρής. Καθάρισε σιφόνια, σωληνώσεις και λοιπά, ενώ είχε προγραμματίσει την αντικατάστασή τους, αλλά δεν πρόλαβε μέχρι τη σύλληψή του.

“Ο τρόπος που εξαφάνισε το πτώμα είναι τέτοιος, που το μετέφερε με ιδιαιτερότητα σε σημεία και κάδους, κατά τέτοιον τρόπο, που δεν μπορούσε να καταλάβει κανείς, ότι είναι ανθρώπινο μέλος”, είπε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, σημειώνοντας πως μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ένδειξη πως η μητέρα της μικρής γνώριζε για το έγκλημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα