Μικρή Άννυ:Τι θα πει η μητέρα της στην ανακρίτρια

Μικρή Άννυ:Τι θα πει η μητέρα της στην ανακρίτρια

Η 25χρονη κατηγορούμενη για αδικήματα αναμένεται να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας σε λίγη ώρα. Θα ρίξει ευθύνες στον συγκατηγορούμενό της και σύζυγό της, δηλώνοντας πλήρη άγνοια

Πλήρη άγνοια για τα όσα ήταν ικανός να διαπράξει ο σύντροφός της     σε βάρος της Μικρής Άννυ αναμένεται να δηλώσει η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού, η οποία θα απολογηθεί τις επόμενες ώρες.

Στο υπόμνημά της, ισχυρίζεται: “Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεότητες που έκανε ο ψυχρός δολοφόνος σε βάρος του παιδιού μου“.

Η 25χρονη κατηγορούμενη για τα αδικήματα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της ψευδορκίας, θα πει στην 10η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ότι η ίδια άφησε την Άννυ “για να πάει στη γιαγιά του και μητέρα του συγκατηγορούμενού μου πως κι έγινε. Δεν το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος“.

Αν και στο παρελθόν έχει επισημανθεί η ατάραχη κατάσταση με την οποία χειρίστηκε την τραγική είδηση του θανάτου του παιδιού της, η Δημητρίνα Μπορίσοβα πρόκειται να επισημάνει:

“Σε όλους έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του κι η ευκολία με την οποία μας διαβεβαίωνε ότι κακώς ερευνά η αστυνομία και ότι τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα είναι αρνητικά. Φυσικά όμως και δεν ήταν έτσι. Μας παρέσυρε η ηρεμία και ψυχραιμία του και απορώ πως λειτουργούσε έτσι αφού έβλεπε την αστυνομία να τον πλησιάζει και τον κλοιό να σφίγγει γύρω του”.

Αναφερόμενη στο ταξίδι αστραπή στη Βουλγαρία κι ενώ δεν είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού υποστηρίζει ότι τώρα εκ των υστέρων βλέπω ότι η επίσκεψη στη Βουλγαρία είχε έναν και μόνο σκοπό να εξασφαλιστεί η σιωπή του Νίκυ, δεν ξέρω πως, αλλά όλα αυτό δείχνουν”.

( Πηγή Φωτογραφίας: sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα