Μικρή Άννυ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ο παιδοκτόνος

Μικρή Άννυ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ο παιδοκτόνος
Eurokinissi

Ο πατέρας της μικρής Άννυ θα μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής από την Ηγουμενίτσα στις φυλακές της Κέρκυρας

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας αυτή την ώρα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όπου έφθασε πριν από λίγο η κλούβα της αστυνομίας που μεταφέρει τον Βούλγαρο που δολοφόνησε με φρικτό τρόπο το ίδιο του το παιδί, την άτυχη μικρή Άννυ .

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται η κλούβα να αναχωρήσει με το πλοίο της γραμμής για την Κέρκυρα.

Η αρχική εισαγγελική παραγγελία ήταν για τις φυλακές Τρικάλων, ωστόσο, μετά από συνεννόηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τις εισαγγελικές αρχές ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί στην Κέρκυρα, για να κρατηθεί μόνος του και να μην έχει επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους ασφαλείας.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του ίδιου του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη Γιάννη Πανούση σε ό,τι αφορά την προφυλάκιση του παιδοκτόνου, ο οποίος δήλωσε πώς πολύ γρήγορα θα έχουμε το θάνατο και του ίδιου του δράστη λόγω του “κώδικα τιμής” της φυλακής.

Η εν λόγω τοποθέτηση του κ. Πανούση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τον πολιτικό και όχι μόνο κόσμο, αναγκάζοντάς τον να προβεί σε διευκρινιστική δήλωση, όπου έκανε λόγο για ελαφρότητα στην ερμηνεία των λεγόμενών του.

Κατόπιν ο υπουργός τοποθετήθηκε εκ νέου επί του ζητήματος με άρθρο του στα social media που φέρει τον τίτλο “Νηφάλια”.

“Δεν σκοπεύω να μπω σε αντιπαράθεση με τους διαφωνούντες ούτε να προβώ σε χαρακτηρισμούς. Παραμένω ψύχραιμος και νηφάλιος όσο κι αν οι επιθέσεις των “γνήσιων” ξεπερνούν συνεχώς τα όρια του πολιτικού πολιτισμού” αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο κ. Πανούσης, τονίζοντας πως η δήλωσή του δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια επιστημονική, ερευνητική και εμπειρική διαπίστωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα