Μητέρα 36χρονης Γεωργιανής: Τι αποκάλυψε για τον γιατρό

Στην ανακρίτρια κατέθεσε η μητέρα της 36χρονης που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον γιατρό. Τι είπε για τη σχέση της κόρης της με τον σύζυγο και τα παιδιά της, αλλά για τον γιατρό του Ιπποκράτειου

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης κλήθηκε να καταθέσει η μητέρα της 36χρονης Γεωργιανής, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 38χρονο γιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη.

Εξεταζόμενη από την ανακρίτρια, η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι ο κατηγορούμενος γιατρός σκότωσε την κόρη της.

Κατά πληροφορίες, η ίδια κατέθεσε ότι η 36χρονη δεχόταν πιέσεις από τον αγγειοχειρουργό να κάνει την επέμβαση κι ότι στην προηγούμενη επέμβαση που υποβλήθηκε είχε αργήσει να ξυπνήσει από τη νάρκωση.

Αυτός ήταν -σύμφωνα με όσα κατέθεσε- ο λόγος που ήθελε να συνοδεύσει την κόρη της στην προγραμματισμένη επέμβαση, αλλά εκείνη τη διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει νάρκωση.

Όπως έγινε γνωστό, η μάρτυρας ανέφερε ότι η κόρη της ήταν αφοσιωμένη στον σύζυγο και τα παιδιά της κι ότι ήταν κοινωνική και αγαπητή. Περιέγραψε δε τις αγωνιώδεις έρευνες της οικογενείας για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της, στις 26 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι η 36χρονη βρέθηκε νεκρή, μία βδομάδα αργότερα, σε γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής, ενώ στο πτώμα της ανιχνεύθηκε αναισθητικό φάρμακο. Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της.

Ως κατηγορούμενος συνελήφθη και προφυλακίστηκε ο 38χρονος γιατρός που στην απολογία του αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για «πλεκτάνη». «Έχω παγιδευτεί. Κάποιος ζήλεψε το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει (η 36χρονη) για μένα» φέρεται να είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η πανούργα τακτική του γιατρού που κατηγορείται για τον φόνο της 36χρονης

Ο γιατρός αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση με την 36χρονη

Στον ανακριτή ο γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης

ADVERTISING

SHARE: