Μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων τη νύχτα και τα ξημερώματα

Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Απανωτά και σε καθημερινό επίπεδο είναι τα κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων

Καλπάζει η εγκληματικότητα με κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων είναι πλέον καθημερινή υπόθεση.

Τη νύχτα που πέρασε σημειώθηκαν δύο ληστείες και μία διάρρηξη. Με χρονική σειρά το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε σε βάρος μίνι μάρκετ επί της Λ. Μαραθώνος 95 στην Παλλήνη. Δύο άγνωστοι δράστες με απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν 200 ευρώ από το ταμείο.

Το επόμενο περιστατικό καταγράφηκε στις δέκα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ επί της οδού Αγίας Μαρίνας 67 στο Περιστέρι, σε βάρος ζαχαροπλαστείου, όπου άγνωστος δράστης εισήλθε στην επιχείρηση και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε το υπάλληλο και αφαίρεσε 400 ευρώ από το ταμείο. Στη συνέχεια, βγήκε έξω, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα, όπου τον ανέμενε συνεργός του και διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Το περιστατικό της διάρρηξης καταγράφηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, σε βάρος κοσμηματοπωλείου επί της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου 10 στον Ασπρόπυργο. Άγνωστοι δράστες ξήλωσαν τα μεταλλικά ρολά ασφαλείας, έσπασαν την βιτρίνα και αφαίρεσαν πλήθος χρυσαφικών, ρολογιών και κοσμημάτων από αυτή πριν τραπούν σε φυγή.

Σε όλες τις περιπτώσεις ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών, δίχως όμως αποτέλεσμα.

ADVERTISING

SHARE: