Μύκονος: Έπιασαν τους Ιταλούς που “βούτηξαν” ρολόι 200.000€ από Σαουδάραβα

Μύκονος: Έπιασαν τους Ιταλούς που “βούτηξαν” ρολόι 200.000€ από Σαουδάραβα
Εικόνα από το λιμάνι της Μυκόνου EUROKINISSI

Συνελήφθησαν στη Μύκονο τρεις Ιταλοί για υπεξαίρεση, πλαστογραφία και διακεκριμένη κλοπή που έγινε το βράδυ του Σαββάτου - Τους έπιασαν οι αστυνομικοί την στιγμή που ετοιμάζονταν να επιστρέψουν στη χώρα τους αεροπορικώς.

Συνελήφθησαν σήμερα στη Μύκονο, τρεις Ιταλοί από τους οποίους δυο άνδρες ηλικίας 22 και 23 ετών και μια 26χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υπεξαίρεσης, πλαστογραφίας πιστοποιητικών και διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας και ενδελεχούς αξιολόγησης στοιχείων, διακριβώθηκε ότι ο 22χρονος το βράδυ του Σαββάτου στη Χώρα Μύκονου αφαίρεσε ρολόι χειρός αξίας 200.000 ευρώ από έναν Σαουδάραβα δημοσιογράφο και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μηχανάκι, όπου τον ανέμενε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οι δυο άνδρες κυκλοφορούσαν στο νησί βραδινές ώρες επιβαίνοντες σε μηχανάκι που είχε ενοικιάσει η 23χρονη, χρησιμοποιώντας πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Το μηχανάκι εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο και αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε. Επίσης, κατασχέθηκε το πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Σημειώνεται ότι, οι δράστες προσήχθησαν σήμερα το πρωί από το χώρο του αεροδρομίου Μυκόνου, στο οποίο είχαν μεταβεί με σκοπό να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Τα τελευταία χρόνια είναι συχνά τέτοια φαινόμενα στη Μύκονο από συμμορίες κλεφτών που προέρχονται από την Νότια Ιταλία και συνεχίζονται τα κρούσματα, παρά τις εξαρθρώσεις αρκετών τέτοιων συμμοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογα περιστατικά έχουν σημειωθεί και φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο και θεωρείται πιθανόν να έχουν δράσει ήδη και άλλες σπείρες με την ίδια μεθοδολογία και την ίδια πάντα ναπολιτάνικη προέλευση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα