Μυστήριο στην Αρκίτσα: Γερμανός το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας

Μυστήριο στην Αρκίτσα: Γερμανός το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας
Αστυνομικοί σε μέτρα ασφαλεάις στο κέτρο της Αθήνας για την αναχώρηση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Το θύμα είναι ηλικίας 56 ετών και έφερε τραύματα στον κεφάλι, τον θώρακα και την πλάτη από σκάγια κυνηγετικού όπλου

Μυστήριο καλύπτει την άγρια δολοφονία στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, σε βάρος ενός 56χρονου Γερμανού που ζούσε χρόνια στην Ελλάδα, είχε παντρευτεί μία Ελληνίδα που έμενε στην Σκάλα Αταλάντης και βρισκόταν σε διάσταση μαζί της.

Το θύμα εντόπισε χθες, περίπου μισή ώρα μετά τις 4 το απόγευμα, ένας περιπατητής σε δασική έκταση, στην περιοχή Τριανταφυλλιά, στην Αρκίτσα. Καθώς περπατούσε είδε την σορό του νεκρού άντρα, που φορούσε ρούχα κυνηγού και ήταν πεσμένος σε ύπτια θέση έξω από το αυτοκίνητό του.

Αμέσως κάλεσε τις Αρχές και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Ασφάλειας Λαμίας και των Εγκληματολογικών.

Όπως προέκυψε, η εν διαστάσει σύζυγός είχε σκοπό να δηλώσει την εξαφάνισή του, καθώς όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, είχε χάσει όλη την ημέρα την επικοινωνία μαζί του. Το αυτοκίνητό του θύματος, με ξένες πινακίδες, είχε τις πόρτες κλειστές, ενώ δεν βρέθηκε ούτε το κυνηγετικό του όπλο, αλλά ούτε και χρήματα ή κινητό τηλέφωνο πάνω του.

Η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει στην Αθήνα, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από τις Αρχές, μεταξύ αυτών βεβαίως το ενδεχόμενο να υπήρχαν προσωπικά κίνητρα για την δολοφονία ή άγνωστοι να επιτέθηκαν στο θύμα, να τον αφόπλισαν και να τον πυροβόλησαν με το ίδιο του το όπλο, να τον λήστεψαν και στη συνέχεια να έφυγαν με τη λεία τους και το όπλο του θύματος. Βεβαίως, εξετάζεται σοβαρά και η περίπτωση να έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς κυνηγών, οι οποίοι προσπάθησαν να το κάνουν να φανεί σαν ληστεία, για να μην μπλέξουν.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και ακριβώς επειδή εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, θα ληφθούν καταθέσεις από το στενό του περιβάλλον και παράλληλα θα αναμένονται τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών και της νεκροτομής που γίνεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα