Μυστήριο στην Κύπρο: Σκότωσαν ζευγάρι μπροστά στο παιδί – Δεν παραβιάστηκαν οι πόρτες

Μυστήριο στην Κύπρο: Σκότωσαν ζευγάρι μπροστά στο παιδί – Δεν παραβιάστηκαν οι πόρτες
politis.com.cy

Η κυπριακή αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα - Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από το ανήλικο παιδί της οικογένειας που είδε το φονικό να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων

Μυστήριο καλύπτει την άγρια διπλή δολοφονία στον Στρόβολο της Κύπρου που διαπράχθηκε γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Από τις κυπριακές αρχές δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων: Πρόκειται για τον 60χρονο Γιώργο Χατζηγεωργίου, καθηγητή στην Αγγλική Σχολή στη Λευκωσίας και την 59χρονη σύζυγό του, Ντίνα Σεργίου, υπάλληλο της Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίοι δολοφονήθηκαν με μαχαίρι μπροστά στα μάτια του ανήλικου υιοθετημένου παιδιού τους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν εντός της οικίας. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπήρξε ληστεία, ενώ η χρήση μαχαιριών για τη δολοφονία παραπέμπει σε προσωπικό μίσος των δραστών.

Ο κ. Αγγελίδης επεσήμανε ότι «η Αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνά αυτή την σοβαρή υπόθεση».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζεύγος βρέθηκε νεκρό στο υπνοδωμάτιο της οικίας, με την Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Η νεκροψία στις σορούς των δύο θυμάτων θα γίνει το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών, αναζητώντας παράλληλα τα αίτια του στυγερού εγκλήματος. Στο σημείο βρίσκεται και ο Δήμαρχος Στροβόλου.

politis.com.cy

politis.com.cy

politis.com.cy

politis.com.cy

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα