Νέα Σμύρνη: Σκότωσε την μητέρα του μέσα στη κουζίνα

Νέα Σμύρνη: Σκότωσε την μητέρα του μέσα στη κουζίνα
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Η αδελφή της γυναίκας κάλεσε την Αστυνομία, άντρες της οποίας άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά και βρήκαν τον μητροκτόνο μέσα στο σπίτι

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11.

Ένας 35χρονος άντρας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε την μητέρα του από την περασμένη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης την μαχαίρωσε στην κουζίνα και στη συνέχεια την μετέφερε στο δωμάτιό της όπου και την κλείδωσε.

Σήμερα το βράδυ, η  αδελφή της άτυχης ανησύχησε καθώς δεν άκουγε τίποτα από το διαμέρισμα και άρχισε να τους έρχεται μία δυσοσμία και καθώς φοβήθηκαν κάλεσαν τις Αρχές.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο παρότι φώναξαν δεν απάντησε κανείς μέσα από το σπίτι και έτσι κάλεσαν κλειδαρά και άνοιξαν την πόρτα.

Μόλις οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα είδαν μπροστά τους την φρικτή εικόνα του γιου και μητροκτόνου, ο οποίος τους είπε ότι είστε παράνομα στο σπίτι. Στη συνέχεια έφερε αντίσταση και συνελήφθη.

Επίσης είπε στην αστυνομία ότι σκότωσε την 64χρονη μητέρα του. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα