Νέα σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών: Έπεσε από τον 3ο όροφο προσπαθώντας να γλιτώσει την σύλληψη

Νέα σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών: Έπεσε από τον 3ο όροφο προσπαθώντας να γλιτώσει την σύλληψη
Παρέμβαση με πανό για την απελευθέρωση της 29χρονης Ηριάννας και του συγκρατούμενού της Περικλή,έκανε πρίν από η ομάδα του Ρουβίκωνα,σηκώνοντας πανό στον προάυλιο χώρο της βουλής,Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Οι Γεωργιανοί αντιστάθηκαν σθεναρά και ένας από αυτούς τραυμάτισε αστυνομικό που προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει -Επεισοδιακή σύλληψη των διαρρηκτών σε πολυκατοικία στο Γαλάτσι

Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αθηνών, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές και διαρρήξεις από σπίτια στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, προχθές στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τέσσερις Γεωργιανοί, ηλικίας 22, 40, 42 και 42 ετών, την στιγμή που βρίσκονταν εντός διαμερίσματος το οποίο προηγουμένως είχαν διαρρήξει.

Ειδικότερα οι δράστες διέρρηξαν την κλειδαριά του διαμερίσματος, εισήλθαν σε αυτό και ερεύνησαν τους χώρους με σκοπό την κλοπή. Η πράξη τους αυτή έγινε αντιληπτή και κλήθηκε η Άμεση Δράση.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και εισήλθαν στην πολυκατοικία, ο 42χρονος συλληφθείς, αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους, επιχείρησε να τους παρεμποδίσει συμπλεκόμενος με τους αστυνομικούς, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τον απαραίτητο χρόνο στους υπολοίπους να διαφύγουν.

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν προέβαλε σθεναρή αντίσταση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Αστυφύλακα. Οι υπόλοιποι δράστες αναρριχήθηκαν από τον 2ο όροφο σε μπαλκόνι του 3ου ορόφου, απ’ όπου ο άλλος 42χρονος δράστης, στην προσπάθειά του να διαφύγει, καθώς ήταν κλειστές οι μπαλκονόπορτες και δεν μπόρεσε να μπει στο διαμέρισμα, σε νέα του προσπάθεια να πηδήξει σε άλλο μπαλκόνι, έπεσε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας και τραυματίστηκε.

Οι τρείς δράστες συνελήφθησαν ενώ ο τέταρτος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει το τελευταίο 6μηνο συμμορία, με σκοπό την διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, τιμαλφή και αντικείμενα αξίας.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.  Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν 5 περιπτώσεις κλοπών από οικίες στο Γαλάτσι. Οι συλληφθέντες, πλην του 42χρονου που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα