Νέα στοιχεία για τη μαφία των Ρομά. Ανοίγουν οι θυρίδες

Νέα στοιχεία για τη μαφία των Ρομά. Ανοίγουν οι θυρίδες

Νέα στοιχεία αναμένουν οι ανακριτικές αρχές μετά τα καινούργια ευρήματα για θυρίδες και τραπεζικούς λογαριασμούς

Νέα στοιχεία αναμένουν να έχουν στη διάθεσή τους οι ανακριτές αναφορικά με την αποκαλούμενη “μαφία των Ρομά”, μετά τη νέα επιχείρηση στην οποία προχώρησαν οι αρχές ύστερα από σχετική παραγγελία.

Οι ανακριτές Διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση, Ρέα Κατσίβελη και Δημήτρης Φούκας, παρήγγειλαν το άνοιγμα τραπεζικών θυρίδων και εφόδους σε σπίτια εμπλεκομένων στο κύκλωμα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, και συγκεκριμένα σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Λιόσια, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις θυρίδες δεν αποκλείεται οι εμπλεκόμενοι να έκρυβαν πανάκριβα κοσμήματα και μετρητά από τις κλοπές, ενώ οι ίδιες εκτιμήσεις υπάρχουν και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα ξεκίνησε το Νοέμβριο όταν πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συλλήψεις για την αποκαλούμενη υπόθεση της “μαφίας των Ρομά”, που φέρονται να προχώρησαν σε δεκάδες συλλήψεις ευκατάστατων πολιτών. Μεταξύ των κατηγορουμένων και ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος μετά την απολογία του, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα