Νέα σύλληψη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Νέα σύλληψη για την απαγωγή Λεμπιδάκη
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στο εργοστάσιό του "Πλαστικά Κρήτης" eurokinissi

Ο άνδρας που συνελήφθη φαίνεται να έχει περιφερειακό ρόλο στην υπόθεση ενώ οι έρευνες των διωκτικών αρχών συνεχίζονται για να εντοπιστούν και άλλες γιάφκες

Ακόμη ένας εμπλεκόμενος με την υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη συνελήφθη στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Ρέθυμνο με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηρακλείου.

Ο συγκεκριμένος δράστης φέρεται να «κάηκε» από αποτύπωμα που βρέθηκε στον χώρο κράτησης του επιχειρηματία από τους απαγωγείς του και αύριο θα οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Υπενθυμίζεται πως η έρευνα των Αρχών δεν έχει πάψει στιγμή μέχρι να εντοπιστούν και να συλληφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι με την απαγωγή Λεμπιδάκη.

Το συγκεκριμένο άτομο είναι άνεργος και αν και δεν είναι συνεργάσιμος μέχρι στιγμής στο να εξηγήσει πως βρέθηκε το αποτύπωμά του στο χώρο που είχαν δεμένο τον επιχειρηματία οι υπόλοιποι απαγωγείς στην μάντρα αυτοκινήτων, φέρεται να γνώριζε τον ιδιοκτήτη της μάντρας και ένα από τα άτομα που συμμετείχε στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα των Αρχών παραμένουν ακόμα και τώρα τα «κλειστά στόματα» στην τοπική κοινωνία και η αδυναμία να εντοπιστούν τα υπόλοιπα κρησφύγετα της σπείρας που κρατήθηκε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης τα οποία αν εντοπιστούν ίσως από τα αποτυπώματα που θα βρεθούν να μπορέσουν να οδηγηθούν και σε άλλες συλλήψεις οι Αρχές.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 2 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, απελευθέρωσαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη και ακινητοποίησαν άμεσα δύο απαγωγείς τους ηλικίας 43 και 40 ετών, οι οποίοι τον επιτηρούσαν.

Στη συνέχεια, άμεσα εντοπίστηκαν τότε και συνελήφθησαν ακόμη έξι άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση, ηλικίας 44, 22, 46, 60, 45 ετών καθώς και η 17χρονη κόρη ενός εκ των απαγωγέων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα