Νεαρός τουρίστας βίασε υπάλληλο πολυτελούς ξενοδοχείου στη Ρόδο

Φωτογραφία απο τη περσινή αυγουστιάτικη πανσέληνο. Ρόδος 21 Αγούστου 2013 (eurokinissi Παναγόπουλος Γιάννης)
Φωτογραφία απο τη περσινή αυγουστιάτικη πανσέληνο. Ρόδος 21 Αγούστου 2013 (eurokinissi Παναγόπουλος Γιάννης) EUROKINISSI

Ο Νορβηγός τουρίστας ακολούθησε την άτυχη κοπέλα, την άρπαξε από το χέρι, την οδήγησε με τη βία σε μία τουαλέτα στο ισόγειο του ξενοδοχείου και την βίασε

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού σε βάρος μίας 25χρονης Σουηδέζας είναι ένας 24χρονος Νορβηγός, ο οποίος συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου μετά από καταγγελία της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με την ίδια που εργάζεται ως υπάλληλος σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, όταν τελείωσε την εργασία της ξεκίνησε για το ξενοδοχείο που εκείνη διέμενε.

Ο Νορβηγός πελάτης του πρώτου ξενοδοχείου, την ακολούθησε, φορώντας μάλιστα μόνο το εσώρουχό του και κρατώντας στο χέρι την μπλούζα του.

Μόλις η κοπέλα τον αντιλήφθηκε ζήτησε την βοήθεια της συγκατοίκου της, η οποία όμως καθώς κοιμόταν δεν την άκουσε και κατέβηκε στην είσοδο του ξενοδοχείου που έμενε για να τον διώξει μόνη της.

Τότε εκείνος την άρπαξε από το χέρι, την οδήγησε με τη βία σε μία τουαλέτα στο ισόγειο και την βίασε!Η κοπέλα κατάφερε κάποια στιγμή να του ξεφύγει και κάλεσε έναν φίλο της και την Αστυνομία. Ο φίλος της κοπέλας έφτασε πρώτος και ακινητοποίησε τον δράστη, τον οποίο στη συνέχεια συνέλαβαν οι Αρχές.

ADVERTISING

SHARE: