Νέο μπαράζ χτυπημάτων σε ΑΤΜ με την μέθοδο “PLOFKRAAK”

Νέο μπαράζ χτυπημάτων σε ΑΤΜ με την μέθοδο “PLOFKRAAK”
Α.Τ.Μ. τραπεζών, μετά την πρόκληση έκρηξης, γνωστή και ως μέθοδος "PLOFKRAAK" Ευρωκίνηση

Αυτή την φορά στόχος έγινε ΑΤΜ έξω από τράπεζα στη Σαρωνίδα, όπου οι δράστες κατάφεραν να πάρουν την κασετίνα με τα χρήματα, ενώ σε αντίστοιχη περίπτωση, σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σουπερμάρκετ στο Ίλιον, οι δράστες προκάλεσαν ζημιές αλλά έφυγαν άπραγοι

Νέο μπαράζ χτυπημάτων σε ΑΤΜ με την μέθοδο “PLOFKRAAK”, καθώς φαίνεται ότι παρά τις συλλήψεις μελών συμμοριών που δρούσαν με αυτή την μέθοδο, οι μιμητές είναι πολλοί και πλέον το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις Λερναίας Ύδρας.

Το πρώτο χτύπημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, όπου άγνωστοι δράστες αφού παροχέτευσαν μίγμα αερίου σε ΑΤΜ τράπεζας που ήταν τοποθετημένο στη πρόσοψη υποκαταστήματος τράπεζας, επί της Λ. Σαρωνίδος 41, στη Σαρωνίδα, το ανατίναξαν και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του την κασετίνα με τα χρήματα, αφήνοντας πίσω τους εκτεταμένες φθορές.

Το δεύτερο χτύπημα σημειώθηκε μόλις 10 λεπτά μετά, άρα σίγουρα δεν ήταν οι ίδιοι δράστες, αυτή την φορά στο Ίλιον, σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη σουπερμάρκετ, επί της οδού Αγίου Νικολάου 108. Σε αυτή την περίπτωση οι δράστες δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν την κασετίνα με τα χρήματα και έφυγαν άπραγοι, ωστόσο άφησαν σημαντικές ζημιές πίσω τους.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών σε καμία από τις δύο περιπτώσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα