Όπλα και χειροβομβίδες στο σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα

Όπλα και χειροβομβίδες στο σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα

Χρήματα, πιστόλια, καλάσνικοφ και χειροβομβίδες στα κρησφύγετα της Ρούπα. Χρηματικά ποσά βρέθηκαν στην Ηλιούπολη και στον Άγιο Δημήτριο.Νέες έρευνες σε άλλο χώρο

Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Παναγιώτας Ρούπα και της 25χρονης Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια, δύο πυροβόλα όπλα – πιστόλια,  τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.

Πλησίον της οικίας στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

Και στις δύο παραπάνω οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά.

Όλα τα παραπάνω κατασχεθέντα έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις. Οι έρευνες στις παραπάνω οικίες συνεχίζονται.

Επίσης σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε χώρο σε περιοχή της Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα