Π. Φάληρο: Βρέθηκε καμένο κλεμμένο αυτοκίνητο που εικάζεται ότι χρησιμοποίησαν οι ληστές

Π. Φάληρο: Βρέθηκε καμένο κλεμμένο αυτοκίνητο που εικάζεται ότι χρησιμοποίησαν οι ληστές
Οικογενειακό έγλημα έλαβε χώρα στην περιοχή του Μαρκόπουλου, σήμερα 14/10/2017. Μητέρα αφού κλείδωσε τον σύζυγο της, φαίνεται πως σκότωσε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωής της (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) eurokinissi

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο στη Νέα Σμύρνη και είχε κλαπεί από μία κοπέλα την ώρα που πάρκαρε στην Καλλιθέα, περίπου 5-10 λεπτά πριν σημειωθεί η απόπειρα ληστείας στο μίνι μάρκετ στο Π. Φάληρο

Καμένο επί της οδού Μηδείας στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε ένα αυτοκίνητο για το οποίο δηλώθηκε κλοπή στις 01:25 τα ξημερώματα της Τρίτης από μία κοπέλα που άγνωστοι της το αφαίρεσαν, την στιγμή που πάρκαρε.

Οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους ο συνεργός του ληστή που ακινητοποιήθηκε στο μίνι μάρκετ του Π. Φαλήρου, μαζί ενδεχομένως με έτερο συνεργό τους που ανέμενε στο αυτοκίνητο.

Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα σε μίνι μάρκετ στο κέντρο του Π. Φαλήρου, επί της οδού Ζησιμοπούλου 92.

Οι δύο ληστές κυριολεκτικά εισέβαλαν στο κατάστημα και με το κοντάκι του καλάσνικοφ που κρατούσε ο ένας, χτύπησαν στο πρόσωπο τον υπάλληλο. Τότε, ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος που δέχτηκε το χτύπημα, όρμησαν εναντίον τους, τον έναν ληστή τον γρονθοκόπησαν και τον έριξαν κάτω όπου και χτύπησε το κεφάλι του και τον άλλον που πυροβόλησε 8 φορές στον αέρα, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και τον έτρεψαν σε φυγή.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και μόλις έφτασαν εκεί τα θύματα της απόπειρας ληστείας τους παρέδωσαν τον 34χρονο Έλληνα ληστή, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες.

Η Αστυνομία ερευνά αν είναι υπεύθυνοι οι συγκεκριμένοι ληστές και για τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες και βεβαίως πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των συνεργών του 34χρονου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα