Παραιτήθηκε συνήγορος στη δίκη της μικρής Άννυ

Παραιτήθηκε συνήγορος στη δίκη της μικρής Άννυ
Οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της 4χρονης Άννυς Eurokinissi

Άγνωστο παραμένει γιατί η συνήγορος του Νικολάι, που φέρεται να δολοφόνησε την 4χρονη Άννυ μαζί με τον πατέρα της, αποφάσισε να παραιτηθεί

Παραιτήθηκε από τη θέση της ως συνήγορος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της μικρής Άννυ, Νικολάι, με τον τελευταίο να μην επιθυμεί να εκπροσωπηθεί.

Ενώπιον του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου αναγνώστηκε πριν λίγο η επιστολή της συνηγόρου Γιάννας Παναγοπούλου, στην οποία ανέφερε: “Μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτηση μου από την υπεράσπιση του Νικολάι Αχμεντοβ”. Το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό νέου δικηγόρου για τον κατηγορούμενο, αν και ο τελευταίος δεν επιθυμεί υπεράσπιση.

Κατά τη διακοπή που ακολούθησε, η Γιάννα Παναγοπουλου αποχαιρέτησε τον κατηγορούμενο Νικολάι, ο οποίος της έδωσε ένα φιλί. Η ίδια πάντως σε συζήτηση της με τους δημοσιογράφους αποδέχτηκε ότι “κάτι άλλαξε” χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή το δικαστήριο  διόρισε νέο συνήγορο από τον κατάλογο, ο οποίος αποδέχτηκε τον διορισμό του. Ο κατηγορούμενος δήλωσε “αποδέχομαι τον Δικηγόρο γι’ αυτή την συνεδρίαση, αλλά θα διορίσω δικό μου στην επόμενη”, προκαλώντας την έκρηξη του Προέδρου της έδρας. “Δεν παίζουμε εδώ. Είναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να αλλάζετε γνώμη κάθε δύο λεπτά”.

Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή προκειμένου ο νέος συνήγορος να μελετήσει τη δικογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα