Πατέρας μικρής Άννυ: Δεν θέλω να μιλήσω. Θα λιποθυμήσω και εγώ

Πατέρας μικρής Άννυ: Δεν θέλω να μιλήσω. Θα λιποθυμήσω και εγώ
Οι κατηγορουμένοι για την υπόθεση της δολοφονίας και της εξαφάνισης του πτώματος της 4χρόνης Άννυ τον Απριλίο του 2015, ο πατέρας του κοριτσιού Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας), ο φίλος του Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) καθώς και η μητέρα του κοριτσιού Δημητρίνα Μπορίσοβα, οδηγούνται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ο πατέρας της μικρής Άννυ αρνήθηκε αρχικά να περιγράψει τον τεμαχισμό της κόρης του. Αποχώρησε από την αίθουσα η συγκατηγορούμενη μητέρα

Χωρίς να κάνει καμία αναφορά στα όσα ακολούθησαν το θάνατο της μικρής Άννυ, με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας του 4χρονου παιδιού αρνήθηκε ότι υπήρξε το απάνθρωπο τέρας που σκότωσε την ίδια του την κόρη. Όπως και αρχικά, αποδέχτηκε ότι τεμάχισε τη μικρή, πράξη που τιμωρείται ως πλημμέλημα, αλλά δίχως να μπει σε λεπτομέρειες.

“Δεν θέλω να μιλήσω.  Επειδή και εγώ δεν μπορώ να εξηγήσω και να καταλάβω τι έχει γίνει και γιατί το έχω κάνει…  Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί η σύζυγος μου δεν θα το αντέξει  Δεν θέλω να μιλήσω. Θα λιποθυμήσω και εγώ…” είπε χαρακτηριστικά ο Στανισλάβ Μπακατζίεβ ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας  με την επίσης κατηγορούμενη μητέρα Δημητρηνα Μπορίσοβα, να του φωνάζει: “Γιατί; Το σκότωσες το παιδί; ” και να αποχωρεί από την αίθουσα. Κι αυτό προκειμένου ο κατηγορούμενος να αναφερθεί τελικά στα όσα φρικτά συνέβησαν στην κόρη τους.

Νωρίτερα, με δάκρυα στα μάτια ο Σάββας ανέφερε ότι βρήκε την κόρη του νεκρή, έπαθε σοκ και στη συνέχεια πήρε πολλά ναρκωτικά. “Δεν έχω σκοτώσει το παιδί μου δεν είχα λόγο να το κάνω” ανέφερε.

Πρόεδρος: Τι πιστεύετε  ποια ήταν η αιτία του θανάτου;

Κατηγορούμενος: Δεν μπορώ να πω δεν ξέρω και μέχρι σήμερα δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Πρόεδρος: Γιατί δεν φωνάξατε κάποιο γιατρό;

Κατηγορούμενος: Επειδή είχα πάθει σοκ .

Η απολογία συνεχίζεται

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα