Πάτρα: Φίμωσε ηλικιωμένη για της πάρει τη σύνταξη

Οικογενειακό έγλημα έλαβε χώρα στην περιοχή του Μαρκόπουλου, σήμερα 14/10/2017. Μητέρα αφού κλείδωσε τον σύζυγο της, φαίνεται πως σκότωσε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωής της (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Οικογενειακό έγλημα έλαβε χώρα στην περιοχή του Μαρκόπουλου, σήμερα 14/10/2017. Μητέρα αφού κλείδωσε τον σύζυγο της, φαίνεται πως σκότωσε την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωής της (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η ηλικιωμένη υποχρεώθηκε να δώσει στον δράστη περίπου 800 ευρώ που ουσιαστικά αποτελούν την σύνταξη που μόλις είχε λάβει

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το απόγευμα της Τρίτης μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Προσφυγικά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος δράστης εισέβαλε στο σπίτι της γυναίκας στην οδό Ταϋγέτου, την φίμωσε, την απείλησε κι απαίτησε να του δώσει όσα χρήματα είχε.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η ηλικιωμένη υποχρεώθηκε να του δώσει περίπου 800 ευρώ που ουσιαστικά αποτελούν την σύνταξη που πήρε σήμερα. Ο δράστης εξαφανίστηκε και η ηλικιωμένη κάλεσε την Αστυνομία η οποία κι εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να τον έχει ταυτοποιήσει.

Πηγή: The Best

ADVERTISING

SHARE: