Προφυλακίστηκε ο 29χρονος ‘βομβιστής του Παπαδήμου’

Προφυλακίστηκε ο 29χρονος ‘βομβιστής του Παπαδήμου’
Μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων από την Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Ο 29χρονος που φέρεται να σχετίζεται με την αποστολή φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για συμπληρωματική δίωξη, αναφορικά με τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι του στην πλατεία Αττικής και αφού παρουσιάστηκε στο Εφετείο ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη σύλληψή του εξερχόμενος από πολυκατοικία, όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα με τη χρήση πλαστών στοιχείων ταυτότητας, έφερε 3 ταξιδιωτικούς σάκους, τσαντάκι μέσης και σακούλα σκουπιδιών, που μεταξύ άλλων περιείχαν 8 πλαστές ταυτότητες, όπλα, εκρηκτική ύλη. κ.α. (EUROKINISSI) eurokinissi

Ο 29χρονος απολογήθηκε για την υπόθεση των εννέα τρομοδεμάτων και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 29χρονος που κατηγορείται για την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Ο 29χρονος απολογήθηκε για την υπόθεση των 9 τρομοδεμάτων και στη συνέχεια με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ανακριτή οδηγήθηκε στη φυλακή.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα έλαβε προθεσμία για την Παρασκευή από τον Τακτικό Ανακριτήγια την απολογία του σχετικά με συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και κατηγορίες   που αφορούν τον οπλισμό , τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά την σύλληψη του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα